יתרון (1) 75
16:00

הפועל ירושלים

עירוני נס ציונה
(15+)
הירושלמים חזרו מאוכזב מההפסד לצדביטה והיא גם עייפה מהמשחק נגד ברוקלין. עם זאת, היא תבוא יותר חדה למשחק מול קבוצה מאוד פצועה וכזו שנבנתה יחסית מאוחר. ירושלים תרצה משחק להתפוצץ פה והיא קיבלה משחק בהזמנה
רגיל (1) 163
19:00

הפועל עפולה

הפועל עכו
עכו קבוצה הרבה יותר טובה מעפולה, שנועלת את הטבלה ומסתמנת כמועמדת לירידה בפעם השנייה ברציפות. עכו תנצח כאן
רגיל (1) 171
19:00

הפועל רעננה

הפועל חדרה
חדרה פיטרה את המאמן אחרי פתיחת עונה רעה מאוד, והיא עדיין מחפשת ניצחון ראשון. עם זאת, הזעזוע עשוי להשפיע לטובה על חדרה, וכשרעננה לא בשיאה היא יכולה להוציא כאן נקודות. זה ייגמר בתיקו
יתרון (2) 33
13:45

מכבי רעננה

אליצור נתניה
(2+)
אליצור נתניה לא נראית כרגע ברמה של הליגה הראשונה, כנראה לאחר חוסר הבהירות באיזו ליגה תשחק. רעננה נראתה טוב בגביע winner ומועמדת לנצח.
ההתאחדות לכדורגל שלחה הערב (רביעי) מכתב למ.ס אשדוד, בו היא מזהירה את המועדון לבל ישנה את שמו וצבעי החולצה. הבעלים של מ.ס אשדוד ג'קי בן זקן החליט לעבור למדים אדומים ולשחק עם לוגו של הפועל אשדוד עליהן בתגובה להתנהגות האוהדי הקבוצה בתקופה האחרונה. חולצת המשחק עימה תשחק אשדוד בשבת מול רעננה כבר הודפסה ובין המועדונים ויש סיכום שרעננה תשחק בצבע שחור ואשדוד בצבע האדום.
במכתב ששלח מנכ"ל ההתאחדות לכדורגל רתם קמר, נכתב: "כדי למנוע מהמועדון לפעול בניגוד להוראת תקנות ההתאחדות לכדורגל, והגם שהתקנון והוראותיו אמורים להיות ידועים לכם גם ללא מכתבנו זה, אבקש להזכירכם כי בתחילת העונה אושרו לקבוצתכם צבעי התלבושות וכן רשומה הקבוצה תחת השם 'מ.ס עירוני אשדוד'. כל התנהלות הנוגדת בעניין זה את הוראות התקנון תהווה עבירת משמעת על כל המשתמע מכך".
"השם המאושר של מועדונכם ברישומי ההתאחדות לכדורגל הינו: 'מ.ס אשדוד' ועל המועדון להמשיך ולשחק עד לסיום העונה תחת שם זה ותחת הסמל הקבוע של המועדון", הוסיף קמר. "לעניין זה נזכירכם גם לאור המלצת ועידת שטרוזמן שאושרו על ידי הנהלת ההתאחדות לכדורגל והאסיפה הכללית, שבשני המוסדות הנכם חברים נקבע כי: שינוי שמה של קבוצה, צבעיה המסורתיים וסמליה או אחת מאלה, מותנה באישור הנהלת ההתאחדות. ההנהלה לא תאשר שינוי לשמות, צבעים וסמלים העלולים לפגוע בציבור או בתדמיתה של הקבוצה כקבוצה ישראלית. קבוצה אשר ביצעה שינוי, כאמור, ללא אישור ההנהלה או בניגוד להחלטתה לא תוכל להירשם לעונת המשחקים מבלי לגרוע בכל ההליך המשמעתי שיינקט נגדה בגין כך".
חשיפה: החולצות החדשות של מ.ס. אשדוד עם הלוגו של הפועל