רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(1.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
יתרון (4) 205
21:00

ליון-וילרבאן
(6.5+)

מונאקו
וילרבאן אחרי ניצחון די נדיר על פרטיזן, אך היא הקבוצה החלשה במפעל. מונאקו הפסידה 2 ברציפות ביורוליג וכעת מקבלת סוג של "מתנה", כשהיא גם ניצחה ב-4 המפגשים האחרונים בין הקבוצות. מונאקו עדיפה בהרבה, היא חייבת ניצחון והיא תשיג אותו כי המארחת לא מסוגלת לנצח 2 ברצף
הפועל פתח-תקווה התייצבה היום (חמישי) בבית המשפט לדיון בעניין העיקול שהוצא כנגד המועדון בתחילת השבוע, אז עוקלו הכספים ממכירות הכרטיסים במשחק מול מכבי חיפה, כפי שפורסם בוואלה! ספורט.
מהמועדון נמסר: "המועדון עדין המום מהעניין, היות שלא ידוע מה מקור הצ'קים שהובילו להוצאה לפועל, אך אנו סבורים כי מדובר בהתנהלות קלוקלת של ההנהלה הקודמת.
בדיון עצמו נקבע כי הקבוצה תפקיד סכום של כ-120,000 שקלים ערבות וכך תוכל להתגונן כנגד צו ההוצאה לפועל בהוצא נגדה. כמו כן הוסר העיקול בעזרת כספים שהעביר הבעלים, דורון בן דקון, בכדי לטפל במשבר ולמנוע מהמועדון לעסוק בדברים אשר עלולים להזיק לו בהתנהלות היום יומית והמאבקים בליגת העל.
הקבוצה הצליחה להוכיח בבית המשפט כי היא מתנהלת באופן תקין, ישר ושקוף וכן הבהירה כי אם היה נותר הצו בעינו הוא היה גורם נזק עצום למועדון שכלל וכלל אינו אחראי לצ'קים המדוברים".


