הבעלים של בית"ר ירושלים, אלי טביב, צפוי להיפגש בימים הקרובים עם הנהלת מכבי נתניה בנוגע לשוער אריאל הרוש. כזכור, בוועדה למעמד השחקן נקבע כי על נתניה או השוער לשלם לבית"ר כ-450 אלף שקל דמי השבחה על השחקן. במצבה הכלכלי של נתניה היא לא תוכל לעשות זאת ולכן רוצים ראשי הקבוצה למצוא פתרונות מול טביב, כשעל הפרק האפשרויות הן דחיית התשלום או פריסתו לתשלומים.
בבית"ר ירושלים העריכו היום (רביעי) כי אלי טביב לא ימהר ללכת לקראת נתניה ולסייע להרוש לאור מערכת היחסים השלילית ביניהם לאורך החודשים האחרונים, כמו גם בשל ההתבטאויות של הרוש כנגד טביב בתקשורת. יחד עם זאת, ייתכן כי גורמים המקורבים לשני הצדדים ינסו לפשר בעניין.
על פי ההחלטה, נתניה צריכה לשלם את הכסף עד ה-25 בינואר או לסגת מחוזהו של השוער. הקבוצה של יוסי מזרחי לא יכולה להרשות לעצמה להישאר ללא שוער בכיר בינואר ולכן במועדון יעשו הכל על מנת להשאיר את הרוש. אפשרות אחרת שעלתה היא שהרוש יקבל מבית"ר סכום של כ-350-400 אלף שקל נטו (778 אלף ברוטו) עבור ארבעה חודשי משכורת וחוב מהעבר, ויוכל להתקזז מול בית"ר ולקבל את כרטיסו מנתניה בתום העונה.
ללא קשר, ייתכן כי בשיחה יעלה שוב נושא החלוץ הניגרי לארי קאיודה. בנתניה עדיין מאמינים שימכרו את השחקן לחו"ל בסכום של כ-1.5 מיליון יורו שיעניקו למועדון כ-1.05 מיליון יורו (30 אחוז שייכים לקבוצתו הניגרית של השחקן) אך במידה וזה לא יקרה בחודש הקרוב יהיו חייבים להתפשר ולבדוק אופציות נמוכות יותר, גם בארץ.
יתרון (4) 157
21:00

זוולה
(1+)

אלקמאר
זוולה הפסידה רק אחד מ-7 האחרונים שלה והיא אחרי ניצחון על הירנביין. אלקמאר במשבר עם 4 הפסדים מ-5 האחרונים שלה, כולל תבוסות בליגה ובאירופה. זוולה עם יתרון זה הימור נהדר ביחס גבוה
רגיל (4) 240
21:45

אברדין

סט. מירן
סט. מירן בכושר גרוע עם ששה הפסדים בשבעה משחקים. אברדין בכושר טוב אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים מתאוששת מפתיחת עונה חלשה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (4) 311
22:15

לידס
(2.5+)

צ'לסי
שתי הקבוצות התקפיות. מתוך 26 משחקי ליגה שערכו העונה, נכבשו ב 17 מהם מעל 2.5 שערים. סביר שכך יהיה גם הפעם.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה




