יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
קשר מ.ס אשדוד מיכאל אוחנה חתם היום (ראשון) על חוזה ארוך טווח לחמש שנים נוספות במועדון באמצעות סוכנו דודו דהאן וחברת 'סקאוטפוש'. אוחנה בן ה-18 אמור להפוך העונה לבורג משמעותי יותר בקבוצה וכבר הערב (17:30) צפוי לפתוח במשחק גביע הטוטו במושבה נגד מכבי פתח תקוה. באשדוד בונים רבות על הכישרון, שכיכב במסע של נבחרת הנוער אל אליפות אירופה, ומאמינים שהוא יוכל להגיע רחוק.
אוחנה הצטרף לסגל המורחב של הקבוצה הבוגרת כבר בעונת 2012/13 ובשנתיים האחרונות רשם תשע הופעות במדיה בליגת העל. עוד לפני כן עבר בין מחלקות הנוער של הפועל ירושלים, בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב. השחקן רשם גם 17 הופעות במדי נבחרת הנוער של ישראל וכבש ארבעה שערים.
כאמור, אוחנה אמור לעלות בהרכב של ניר קלינגר במשחק במושבה. ג'ואון אושאניווה יחליף את אמיר בן שמעון, שייעדר לפחות חודשיים מהמגרשים. יא יא פטי ואמיר מרציאנו שהיו פצועים בשבוע שעבר חזרו לאימונים מלאים ויפתחו במשחק הרשמי הראשון של העונה מבחינת אשדוד. הרכש גל בראל יערוך בכורה על חשבון ישראל ראש הפצוע. גם המגן הימני עופר ורטה לא כשיר למשחק.
17:30: מכבי פתח תקוה נגד מ.ס אשדוד


