מכבי תל אביב ממשיכה ללחוץ להבאתו של החלוץ עדן בן בסט. המנהל המקצועי ג'ורדי קרויף מפעיל מכבש לחצים על השחקן, במטרה שזה ישלים עם חזרתו לישראל. במקביל, מנסים במועדון להוריד את מחירו של החלוץ, עליו טולוז רוצה כרגע מיליון יורו. במכבי תל אביב רוצים לסגור עם טולוז את אותו מתווה שסיכמו עם בטיס סביליה על נוסא איגייבור, ולפיו הקבוצה תרכוש מחצית מהכרטיס תמורת חצי מיליון יורו ותוסיף עוד חצי מיליון יורו אם תעפיל לליגת האלופות. הצרפתים עדיין מסרבים לעסקה ובמקביל, עוד צריך בן בסט להשלים עם החזרה לישראל.
במועדון מחכים לסגירת העסקה מול בטיס סביליה ולהחתמתו של נוסא איגייבור. הקשר הניגרי אמור להצטרף לשחקני הקבוצה אחרי שישובו לארץ מלרנקה, שם ייערך ביום שלישי המשחק מול סנטה קולומה במוקדמות ליגת האלופות. הקבוצה תמריא מחר בבוקר ותשוב מיד לאחר ההתמודדות.
יובל שפונגין לא יהיה כשיר גם למפגש הזה. המגן הימני, שסובל ממתיחה בשריר התאומים, הגביר היום (ראשון) קצב באימון, אבל עדיין התאמן לבד. שאר השחקנים קיימו אימון בוקר בקרית שלום, וגם בו לא דיבר אוסקר גרסיה על המשחק הראשון מול האנדורים. המאמן הספרדי, שגם כך ממעט באסיפות, לא אמר עדיין מילה על ההתמודדות בשבוע שעבר. על פי האימונים, עשוי גרסיה לעשות שינוי אחד בהרכב לעומת זה שפתח בשבוע שעבר, כאשר דן איינבינדר עשוי להחליף את מהראן ראדי, או שיואב זיו יחליף את עמרי בן הרוש. יתכן שאוסקר ישאיר את אותו הרכב, אף שלא היה מרוצה מצורת המשחק של קבוצתו.
בתוך כך, בעקבות יוזמה של שחקני מכבי תל אביב ובמימונם, קבוצת בני נוער מיישובי עוטף עזה ושני הורים מלווים יצטרפו לנסיעת הקבוצה לקפריסין מחר. בני הנוער יבקרו באימון המסכם, יקבלו חבילת מוצרים של המועדון ויתארחו במשחק הגומלין נגד סנטה קולומה.
רוקאביציה יגיע לישראל, עסקת איגייבור תיחתם בקרוב
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם