מ.ס. אשדוד מתכוונת להחזיר לשורותיה את מוראד אבו ענזה. החלוץ ששיחק בשורות אשדוד לפני שנתיים מחוזר על ידי אשדוד שמוכנה לשלם את מה שתפסוק הוועדה למעמד השחקן עבור כרטיסו. בעונה החולפת שיחק אבו ענזה בבני לוד והבקיע 15 שערים.
בימים אלה נמצא אבו ענזה עם קשר אשדוד חאתם עבד אלחמיד בטיול בתאילנד. השניים טסו למזרח יחד עם בנות זוגם ובאשדוד בטוחים שאלחמיד ישכנע את חברו להצטרף אליו בעונה הבאה אל אשדוד.
המשא ומתן עם אור אוסטווינד שפוצץ בשבוע שעבר, יתחדש אחרי חג השבועות ושני הצדדים משוכנעים כי הקשר יחתום בקבוצה. מאמן אשדוד ניר קלינגר, שימריא מחר לחופשה משפחתית באיטליה, לא רצה לטוס כשהעניין פתוח והוא ניסה לגשר בימים האחרונים על הפערים שהיו בין המנכ"ל רפי נידם לבין סוכנו של השחקן ג'קי דהאן.
הבלם שי מימון יעזוב את אשדוד וגם ג'ואן אושאניוואה בדרך החוצה. בשלב הזה אין משא ומתן למכירתם של אופיר מרציאנו ועופר ורטה, ואם לא יהיו התפתחויות חדשות, הם יישארו בקבוצה.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן