נבחרת הנוער של ישראל בכדורגל חזרה הלילה (בין שבת לראשון) מניון, שוויץ, שם העפילה ביום שישי לאליפות אירופה עד גיל 19 לאחר ניצחון 0:1 גדול על גיאורגיה במשחק המכריע. האליפות, שתיערך ביולי הקרוב בהונגריה, תהיה הראשונה בה ישראל תשתתף במתכונתה הנוכחית, לאחר שבעבר הנבחרת כבר שיחקה באליפות עד גיל 18, לפני שינוי הפורמט.
המאמן אלי אוחנה אמר עם החזרה לארץ: "לפי כמות הטלפונים והסמסים שקיבלתי, עשינו דבר לא שגרתי. כנראה עשינו באמת משהו מיוחד. אנחנו שמחים מזה וזו ההרגשה הכי טובה שיש. אנחנו נהנים ממה שאנחנו עושים. עשינו את אותה עבודה גם קודם, זה לא תמיד הצליח ועכשיו כן. אני לא מאמן שונה מלפני שנה, חמש שנים או שבע שנים ואני לא אהיה מאמן שונה בעוד חמש שנים. אני לא מתעסק בכל מה שמסביב".
על המטרות הבאות הוסיף אוחנה: "המטרה הראשונה היא להגיע לגביע העולמי. שש נבחרות מאירופה יגיעו לשם. יש סיכוי טוב. זה לא פשוט, גם המשחקים ששיחקנו עכשיו לא היו קלים, אבל זו הזדמנות כמעט חד פעמית, להגיע למונדיאל, גם אם זה רק עד גיל 20. אנחנו יכולים לעשות את זה וזו המטרה העיקרית. כי אליפות אירופה כנראה לא ניקח. אם עשינו את זה הפעם, אין סיבה שלא נמשיך לעשות את זה באליפות אירופה, למרות שזו כבר אופרה אחרת, סיפור אחר, מגרשים אחרים. יש נבחרת ביתי, זה בתים קשים".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כובש שער הניצחון מול גיאורגיה, שגיב יחזקאל מהפועל תל אביב: "כולנו האמנו. המאמן נתן בנו אמון מלא ואמר שאנחנו יכולים לקחת את הטורניר הזה, אם רק נרצה. אחרי הניצחון הראשון והשני הבנו שאנחנו יכולים לעשות את זה ואני שמח שהצלחנו במשחק האחרון. אני גאה בכל החברים ובצוות. אנחנו שמחים מאוד. אני שמח שהייתי במקום הנכון והייתי הרגל המסיימת, אבל זה בזכות החברים שלי, שעזרו לי. זה פשוט כיף גדול".
המסע הארוך של אלי אוחנה להצלחה: מאחורי הקלעים