וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרון דרוקר: "נצטרך לשנות פאזה בפלייאוף, אין ברירה"

29.4.2013 / 21:55

מאמן הפועל ירושלים התאכזב מההפסד בנתניה 94:81. דני פרנקו: "אנחנו עושים עבודה גדולה. ככה צריכה להראות קבוצה"

המחזור ה-26 בליגת העל והרביעי בבית העליון והתחתון נחתם הערב (שני) שני משחקים נוספים. בבית העליון ברק נתניה רשמה ניצחון רביעי רצוף והבטיחו יתרון ביתיות בפלייאוף, לאחר ניצחון 81:94 על הפועל ירושלים. השתיים עשויות בסבירות גבוהה למדי להיפגש גם ברבע גמר הפלייאוף, כך שהקבוצה מעיר היהלומים בהחלט יכולה לשאוב עידוד מהמשחק הערב. בבית התחתון גלבוע גליל, שנכנסה לכושר לאחרונה, יצאה עם ניצחון חוץ חשוב בחולון, עם 75:78.

דני פרנקו מאמן ברק נתניה. מגד גוזני
"אנחנו עושים עבודה גדולה". דני פרנקו/מגד גוזני

מאמן נתניה דני פרנקו: "שמרנו לא טוב היום, בעיקר במחצית הראשונה. ירושלים קבוצה עם המון כלים. יש להם המון שחקנים שמסוכנים בקליעה. היה מורכב להתכונן, יש לנו עוד סדרה איתם והכנו לא מעט דברים בשבועות האחרונים ולא השתמנו בהם, כי יהיו לנו עוד משחקים מולם. אני שמח שהצלחנו לנצח את המשחק".

לגבי המשחק הבא, מול מכבי תל אביב: "הם לא בלחץ וגם אנחנו לא. אנחנו עושים עבודה גדולה ומוציאים הרבה יותר מ-100% מהקבוצה שלנו. כולם מפרגנים, כולם עובדים אחד בשביל השני. ככה צריכה להיראות קבוצה. אני מקווה שנצליח לעמוד בעומס של שני משחקים בשבוע. כל משחק כזה מוריד לנו עוד כמה שנים מהחיים של השחקנים".

מרקו קילינגסוורת': "אנחנו רק נצא לשחק בסדרה מול ירושלים ונייקח משחק אחר משחק. זו רק התקשורת אומרת שאנחנו פייבוריטים. אנחנו מתאמנים חזק כל העונה. אני לא מודאג מהפציעות שלנו. מכבי תל אביב זו מכבי תל אביב, אנחנו לא חושבים על זה יותר מדי. נעשה מה שצריך לעשות".

מאמן הפועל ירושלים שרון דרוקר. אדריאן הרבשטיין
"חייבים לשנות פאזה". דרוקר/אדריאן הרבשטיין

מאמן הפועל ירושלים שרון דרוקר: "אני חושב שאסור לנו לאבד את האמונה. אנחנו עובדים הרבה, מאוד קשה, אבל בסוף הכול מתרכז לקצת לב וקצת נשמה. אנחנו צריכים להיות הרבה יותר חזקים ויציבים. נתניה ניצחו בצדק. הם אגרסיביים ומשחקים ביחד. כשאנחנו היינו אגרסיביים הובלנו. שחקנים מנוסים צריכים לדעת מה לעשות כל הזמן. אנחנו נצטרך לשנות פאזה בפלייאוף. היו לנו דקות טובות, אבל זה לא מספיק".

לגבי היכולת של השחקנים החדשים: "רון סטיל היה מצוין היום. סמארדו סמואלס עושה את העבודה בצבע. אבל זה לא עניין של שחקן כזה או אחר אלא זו אווירה של קבוצה. אנחנו רואים את זה אצל קבוצות אחרות, ואנחנו צריכים לסגל את זה לקראת הפלייאוף".

שחקן הפועל ירושלים סמארדו סמואלס אמר לוואלה! ספורט: "אנחנו צריכים להשתפר ולהיראות הרבה יותר טוב בהגנה. עד למחצית לא נכנסנו להגנה, ובגלל זה לא שלטנו במשחק. אני צריך ללמוד את המהלכים ואני חייב להיות יותר אגרסיבי. אני ויתר שחקני הספסל חייבים להביא המון אנרגיה, זאת הדרך היחידה לנצח משחקים. אני מקווה שבמשחק הבא ניראה יותר טוב. אנו רוצים להגיע לפלייאוף כמו הקבוצה שאנחנו צריכים להיראות".

ביום חמישי ירושלים תפגוש את מכבי תל אביב וסמואלס התייחס ליריבה הגדולה: "אני לא מכיר את המסורת מול מכבי תל אביב, אבל אני יודע שהיא קבוצה חזקה ואנחנו רוצים לנצח כל יריבה. אנחנו צריכים לבוא באותה גישה לכל משחק ואם יש היסטוריה ויריבות גדולה אז אני בטוח שהישראלים ושאר שחקני הקבוצה יגיעו למשחק כמו שצריך. מכבי קבוצה טובה? גם ירושלים טובה, אחת הטובות בישראל".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully