גלבוע/גליל שחררה הבוקר (שלישי) את הפורוורד ברנדון באומן, שהצטרף לקבוצה רק לפני כחודש. באומן, ששותף ל-13 דקות בלבד בניצחון הקבוצה אמש 67:82 על הפועל תל אביב, לא התאושש מפציעה בברכו, שגורמים בקבוצה טוענים שהגיע איתה למועדון. השחקן ונציגיו מציינים כי עבר את הבדיקות הרפואיות עם הגעתו בהצלחה וכי התאושש באופן מוצלח מניתוח ארתרוסקופיה בברכו לפני שלושה חודשים, ניתוח שלא הוסתר מראשי הקבוצה.
בגלבוע ישקלו בימים הקרובים האם לצרף זר על חשבונו של באומן, וזאת לאחר שבמועדון החליטו להשאיר את הפורוורד-סנטר מיטשל וואט.
באומן (28, 2.04), בוגר מכללת ג'ורג'טאון משנת 2006, הגיע בעונה שעברה לראשון לציון לאחר קריירה מגוונת באירופה, בה עבר בין היתר בליגה הטורקית, גרמנית, בולגרית וצרפתית, והפך לאחד השחקנים האתלטיים והמעניינים בליגת העל. ב-30 משחקים אשתקד רשם באומן 14.5 נקודות ו-7.9 ריבאונדים בממוצע למשחק. את העונה הנוכחית פתח בסיאול ת'אנדרס מהליגה הקוריאנית ורשם במדיה 13.3 נקודות ו-5.8 ריבאונדים בממוצע למשחק.
גלבוע/גליל מדורגת במקום ה-11 בליגת העל, במאזן של 11:6.