וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוריניו: "אם הייתי יכול, הייתי מבצע 11 חילופים"

מאמן ריאל מדריד טען כי כל ההרכב שפתח נגד מלאגה נראה רע מאוד. ההסבר שלו: "יש שחקנים שלא מנצלים חופשות כדי לנוח"

מאמן ריאל מדריד, ז'וזה מוריניו, לא ממש חגג את הניצחון 2:3 של הבלאנקוס על מלאגה במשחק הראשון בשמינית גמר גביע המלך. אחרי הכל, ריאל כבר הייתה בפיגור 2:0 לפני חילוף משולש של מוריניו, שהכריע את המשחק.

"אמרתי לשחקנים שלי במחצית שאם הייתה לי אפשרות ל-11 חילופים, הייתי מחליף את כולם", אמר מוריניו בסיום המשחק, תוך כדי ששלח ביקורות לכל שחקני ההרכב הפותח. "ביצעתי שלושה חילופים כדי שהקבוצה תיראה אחרת. חשבתי אפילו לעשות את זה עוד לפני ההפסקה, אבל זה לא משהו שאני אוהב לעשות. שלושת השחקנים שהחלפתי (ארבלואה, קאקה וקאייחון) לא היו יותר גרועים מהאחרים, כך שאני לא רוצה להאשים אף אחד", הוסיף הפורטוגלי.

כשנשאל מה גרם להבדל ביכולת של השחקנים בין שתי המחציות אמר מוריניו: "קצב המשחק השתנה והשחקנים היו יותר מרוכזים. אנחנו תמיד מנסים לחזור מחופשות כשנותר מספיק זמן כדי להתכונן למשחק הראשון שאחרי. מצד שני, יש אנשים שמנצלים את החופשות לנוח בעוד שאחרים לא מפסיקים לבלות, לאכול ולשתות וחוזרים קצת אחרת".

ריאל מדריד חזרה מפיגור וניצחה 2:3 את מלאגה

כדורגל ספרדי בוואלה! ספורט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully