המשחק שחזה את העתיד: כשמכבי חיפה הובסה 5:0 במחנה האימוןגילי ורמוט נזכר בפודקאסט "קיקטוק": "אם אני גיא לוזון, אני מביא את כל הזרים מהיריבה שלנו. כולם הבינו שזה לא נראה טוב"
"בקטע הזה מגיעה לו מילה טובה": המחמאה המפתיע לגיא לוזוןגילי ורמוט אהב את ההחלטה של מאמן הנבחרת הצעירה להעניק את סרט הקפטן לתאי עבד: "שערורייה שקיבל את הקמפיין, אבל הרבה מאמנים היו הולכים עם אגו ומוחקים שחקן". צפו בקטע מ"קיקטוק"
גיא לוזון ראה "המשכיות", שלושה שחקנים הוקפצו לסגל הבוגרתמאמן הנבחרת הצעירה לאחר ה-0:3 בבולגריה: "תוצאה מצוינת מול יריבה מצוינת". עבד התגאה בסרט הקפטן: "החלום שלי". יונה, קאסה וגנאח ימריאו לאסטוניה
תאי עבד מונה לקפטן הנבחרת הצעירה: "מרשים מאוד מבחינת הגישה"גיא לוזון שיבח את הכוכב הצעיר של פ.ס.וו איינדהובן לקראת משחק הידידות נגד בולגריה: "זו החזרה הגנרלית לחלון בספטמבר. נשאר לנו רק לעשות תוצאה טובה"
מקור הסערה: התפרסמה ההודעה ששלח עילי פיינגולד לגיא לוזוןלאחר שעונשו של השחקן הומתק, מתפרסמת ההודעה אותה שלח פיינגולד לגיא לוזון, זאת שגרמה למאמן הנבחרת הצעירה לדרוש ענישה משמעותית