על אף היכולת הטובה של החלוץ עמנואל סאני במשחק האימון אתמול של בית"ר ירושלים, נראה כי הוא אינו צפוי להמשיך בבירה. בתחילת השבוע הבא אמורים להגיע לארץ הקשר הצ'יליאני פליפה סיימור, ששיחק בשלוש השנים האחרונות באיטליה. תחילה ב-2011 נרכש השחקן על ידי גנואה ב-1.1 מיליון יורו, חיפש את מקומו באיטליה ובעונה שעברה שיחק 29 משחקים בליגה השנייה בארץ המגף. סיימור צפוי להגיע למספר ימי התרשמות ובמידה שיהיה בכושר טוב יחתום במועדון עד לחודש ינואר.
משמעות הדברים היא שהחלוץ הניגרי עמנואל סאני אינו צפוי להמשיך במועדון. סאני שוהה בסופשבוע הקרוב עם הרמוני איקנדה ובנג'מין פרנסיס מהפועל תל אביב בדירתם במרכז ועשוי להתחיל ולהתאמן עם הפועל תל אביב בתחילת השבוע הבא. בבית"ר עדיין לא קיבלו החלטה סופית לגבי סאני אך השחקן חש כי אין רצון במועדון לצרפו ומעוניין לסיים את ההתקשרות עם המועדון.
היום ערכה הקבוצה אימון כאשר לא מעט שחקנים זוכים לחופש ומנוחה. ססאר ארסו נמצא במלאגה למספר ימי מנוחה, כמו גם לידור כהן ושלומי אזולאי. הקבוצה תחזור להתאמן ביום ראשון כאשר במועדון מחפשים יריבת אימון לשבוע הבא. לאחר הפגרה תפגוש בית"ר את מ.ס אשדוד במסגרת המחזור הרביעי. המשחק צפוי להיערך במושבה.
רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול