וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שאקיל: "שיחקתי כמו דאמפייר"

13.5.2005 / 14:16

כוכבה של ההיט שנח הלילה, מה שנתן לו כוח לספק כמה פנינים לעיתונאים. לא ידוע אם יהיה כשיר למשחק הרביעי

מיאמי היט הסתדרה הלילה מצויין גם בלי שאקיל אוניל, שסובל מפציעה במפשעה והציג יכולת בינונית בשני המשחקים הראשונים מול וושינגטון. שאק, שהתחמם עם הקבוצה, הצטווה הפעם לנוח, בשאיפה שיהיה כשיר למשחק הרביעי מול הוויזרדס, בו מקווים ההיט לסגור עניין.

אוניל, שישב על אזרחי בספסל, מצא כבר את הדרך שלו להוציא כותרת מהמשחק הזה, על אף אי שיתופו, כשירד על אריק דאמפייר, הסנטר של דאלאס, שכבר קיבל השבוע עקיצה מחברו לקבוצה דירק נוביצקי, בעקבות יכולתו החלשה. "יום אחד אני אקום בבוקר והפציעה לא תהיה שם. כשהיום הזה יגיע, הקבוצה שתשחק נגדנו תהיה בצרות. עד עכשיו שיחקתי כמו אריק דאמפייר", אמר אוניל כשהתייחס ליכולת הבינונית שנובעת כתוצאה מהפציעה.

לגבי האפשרות שישחק במשחק הבא אמר אוניל: "אני אעבור מחר טיפול ואז יחליטו לגבי מצבי. ממש לא רציתי לשבת על הספסל. אמרתי לחברים שלי שאני אהיה שם. עם רגל אחת, עם חצי רגל, עם חצי ברך, אני תמיד אהיה שם בשבילם. אבל הכוחות הושיבו אותי הפעם על הספסל ואמרו לי 'אתה לא נראה טוב. אתה נראה טוב בחליפה אבל לא נראה טוב'".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully