וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירושלים של מעלה, לשם שינוי

עודד זרגרי, ורד כהן

14.3.2005 / 7:32

אחרי השבוע הסוער שעבר על הפועל ירושלים, שרון דרוקר יכול להיות מרוצה מהניצחון. אייזנברג מעביר אחריות לבירנבוים

לא ברור כמה השפיע מה שעשה דני קליין במשך השבוע האחרון. הפועל ירושלים ניצחה, אמנם, אבל אמש שוב נראתה הבעייה המוכרת בהגנה וחוסר ריכוז. ולמרות זאת, הניצחון 91:111 על גבעת שמואל הוא מה שחשוב, או כפי שאמר גורם בכיר בקבוצה: "הניצחון הזה יביא לכך שהרעש יישכח".

שרון דרוקר כבר החליט שהוא מסיים את העונה: "שיחקנו הגנה טובה, אהבתי את ההקרבה של השחקנים". בגבעת שמואל היה עופר ברקוביץ' מאוכזב: "התפרקה לנו ההגנה, אין לשחקנים ביטחון".

הפועל ת"א הפסידה בפעם הרביעית ברציפות ובעשרה מתוך 11 משחקיה האחרונים, כשאפילו נועלת הטבלה, מ.כ. חיפה, חגגה על חשבונה. "אם נרד, לפחות נשחק על הכבוד העצמי", אמר צביק'ה הורביץ, מאמן חיפה. ושאול אייזנברג נשמע זחוח משהו: "הקבוצה בתקופה רעה ואנחנו סומכים על המאמן שיוציא אותנו מזה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully