משחק הידידות בין נבחרת פלסטין לשאר העולם, שאמור היה להיערך ב-23 במרץ, יידחה בשל סמיכותו למשחקים הרשמיים של הנבחרות ב-26 לחודש.
מאמן נבחרת פלסטין, עזמי נאסר, שיתארח ביום שני בערוץ 5 בתכניתו של דני ענבר, אמר ל"שבת של כדורגל" בתשובה לשאלה האם יש סיכוי ששייע פייגנבוים יאמן את נבחרת שאר העולם: "לא שמעתי על שום נציג ישראלי שיהיה באירוע, אבל לא אנחנו קובעים מי ישתתף ומי לא". עם זאת, נציגים פלסטינים כבר הודיעו שהשתתפותו של כל נציג ישראלי תגרום לביטול המשחק. גם בהפועל ת"א לא קיבלו מכתב הזמנה עבור שייע.
פייגנבוים שמע את כל זה בתוכנית "שבת של כדורגל" ומיהר לשלוח בפקס את ההזמנה למשחק, שכללה חותמות רשמיות של פיפ"א ואופ"א ואת רשימת השחקנים המוזמנים.
"מארגני המשחק הם אלו שקובעים את רשימת השחקנים, זה לא קשור אליי", אמר שייע. "עזמי נאצר הוא חבר טוב ואני לא כועס עליו. מה שחשוב כרגע הוא ניהול המשחקים של הפועל ת"א וזה כבוד גדול למועדון שהמאמן שלו מוזמן לאירוע כזה עם השחקנים הטובים בעולם".
שייע וזידאן - הסוף
12.3.2005 / 17:31
