שחקני מכבי חיפה הגיבו אתמול בחריפות על שריקות הבוז של הקהל במהלך המשחק שלשום (2-2, מכבי פ"ת). "יש חלק לא מבוטל בקהל שאני ממש מתבייש שהוא הקהל שלי", אמר מיכאל זנדברג. "הם מקללים שחקנים גם כשאנחנו ביתרון. מספיק שאתה לא נותן פס אחד טוב, והקהל שורק לך בוז. זה מאוד פוגע בנו ואין הצדקה להתנהגות הזו".
הקפטן אריק בנאדו הוסיף כי "אנחנו לא מבינים מה קורה, זה לא נעים. אני לא יכול להסביר את התופעה הזו. חלק מהתנהגות הקהל מעיבה על כל העונה". אחד השחקנים אף אמר כי "הם לא מעריכים מספיק את מה שקורה פה. אולי הם צריכים לבלות כמה שנים עם בית"ר ירושלים, כדי להעריך את העונה".
אליניב ברדה פגוע מאוד מהיחס שהוא מקבל מהמאמן רוני לוי. ברדה כנראה לא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה. במידה והוא יקבל את כרטיס השחקן שלו, הוא יהיה מוכן לוותר על החוזה לעונה הנוספת. במידה ולא, הוא מקווה להיות מושאל לקבוצה אחרת. ג'ובאני רוסו טס הבוקר לקרואטיה לשבוע, במהלכו תאובחן רמת השיקום שלו מהפגיעה בגב.
"יש חלק בקהל שאני ממש מתבייש בו"
תומר לוי
7.3.2005 / 8:24
