וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוד הפסד לריאל. רק תיקו לברצלונה

27.2.2005 / 0:54

לושמבורגו רושם הפסד שני רצוף בליגה, הפעם 2:0 בלה קורוניה. בארסה, עם 1:1 בנומנסיה, התרחקה ל-8 פור בפסגה

אחרי הסערה שהביאה עימה ליגת האלופות, חזרו שתי המוליכות בספרד המושלגת, להתעסק בליגה המקומית. ברצלונה הסתפקה ב-1:1 בלבד מול נומנסיה האחרונה וראתה איך ריאל מחמיצה הזדמנות לצמק את הפער ל-5. במקום זה הקטאלנים התרחקו ל-8 נקודות הפרש מהמדרידיסטים, אחרי שאלו הפסידו 2:0 בלה קורוניה.

נומנסיה-ברצלונה 1:1

על רקע חילופי ההאשמות בין מוריניו ורייקארד, ברצלונה לא הצליחה לנצח את האחרונה בטבלה נומנסיה, שהשיגה נצחון במחזור הקודם והמשיכה את המומנטום גם מול המוליכה. חואנלו הקפיץ את האוהדים המקומיים, כשכבש במספרת על סף הירידה למחצית. רייקארד נתן בראש לבחוריו בהפסקה ורפאל מארקז, שהיה מהמבקרים הגדולים ביותר של מוריניו, התעורר מיד אחרי היציאה מחדר ההלבשה, עם שער שיוויון בדקה ה-47.

לה קורוניה-ריאל מדריד 2:0

אחרי שבעה נצחונות תחת ואנדרליי לושמבורגו, הגיע הערב ההפסד השני של ריאל מדריד, הפעם 2:0 מול קבוצת הנאחס הקבועה שלה - דפורטיבו לה קורוניה. ריאל, ששיחקה ללא ראול (שפעת), רונאלדו, גוטי, סלגאדו (פציעות קלות) והלגרה (מוצהב), לא היוותה אפילו יריב לדפורטיבו, שעלתה ליתרון 0:2 כבר בפתיחה והפכה את יתר המשחק לגארבג'-טיים. שערים של אלברט לוקה (9) ועצמי של פאבון (13) גמרו בשלב מוקדם את המשחק, בדרך לסגור שנה 13 ברציפות ללא הפסד לריאל ומשחק רביעי רצוף, בו הקבוצה לא סופגת מול הגלאקטיקוס ב"ריאזור".

לה קורוניה כנראה כבר לא תתמודד השנה על הכרטיס לליגת האלופות, אך עדיין בונה לפחות על מקום באופ"א, כמתנת פרידה למאמן חאבייר אירורטה שיעזוב בתום העונה. ריאל לעומת זאת, צריכה להתמודד מול בטיס החמה שנמצאת מקום אחד מתחתיה, לפני הגומלין מול יובנטוס בליגת האלופות.

שאר המשחקים

במשחק על 6 נקודות, הצליחה לבאנטה לברוח מהתחתית, עם ניצחון 1:2 חשוב על מאיורקה.

אספניול מהצמרת, עשתה את העבודה עם 1:2 ביתי מול אלבסטה שמתחת לקו האדום.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה פייבר ותהנו מאינטרנט וטלוויזיה במחיר שלא הכרתם

בשיתוף וואלה פייבר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully