וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יום נוראי לאיטלקיות ב"טופ 16"

23.2.2005 / 21:59

בנטון טרוויזו ובלותנטאל הפסידו לאא"ק אתונה 83:75, קלימאמיו בולוניה הפסידה לויטוריה 94:84. פילזן הביסה את סופוט

חלום הפיינל פור של דייויד בלותנטאל ובנטון טרוייזו הולך ומתרחק, אחרי שהקבוצה האיטלקית הפסידה הערב בפתיחת שלב ה"טופ 16" לאא"ק אתונה היוונית 83:75. היוונים פתחו את המשחק בסערה והובילו 14:24 ברבע הראשון, אבל בנטון חזרה לעצמה וצימצמה לקראת המחצית. ברבע השלישי האיטלקים עשו מהפך והובילו 56:57, אבל הרבע האחרון היה כולו של היוונים. ביילי, חאציס וזיסיס הובילו את אא"ק עם 17 נקודות כל אחד. דייויד בלותנטאל קלע 13 נקודות לבנטון, כמו גם מאסימו בולרי. שישקאוסקאס הוסיף 12 נקודות.

במשחק נוסף בבית ד' הביסה אפס פילזן את פרוקום סופוט הפולנית 62:86 ובעקבות ההפסד של בנטון, נראה שהדרך של פילזן לרבע הגמר קרובה מתמיד, למרות שיש עוד 5 משחקים. ניקולה פרקאצ'ין הקרואטי והנרי דומרקאנט האמריקאי קלעו 17 נקודות כל אחד לפילזן. וויל סולומון הסתפק הפעם ב-5 נקודות בלבד. גוראן יאגודניק הסלובני היה הקלעי הבולט בסופוט עם 21 נקודות.

קבוצה איטלקית נוספת שהפסידה הערב היא קלימאמיו בולוניה, שהייתה דווקא אחת הטובות בסיבוב הראשון. בולוניה יצאה למשחק חוץ בויטוריה מול טאו והפסידה 94:84. ה"קלצ'ניקוב הליטאי" ארווידאס מאצ'יאוסקאס כיכב בויטוריה עם 26 נקודות (5 שלשות), סרגי וידאל פלאנה הוסיף 14 נקודות ו-9 ריבאונדים. 28 נקודות ומתוכן 6 שלשות של ג'יאנלוקה באזילה, לא עזרו לבולוניה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully