הגרלת סיבוב ט' בגביע המדינה לכדורגל, שהתקיימה היום במשרדי ההתאחדות לכדורגל, זימנה לנו כמה מפגשים מרתקים בין קבוצות ליגת העל, וגם כמה מפגשים בין קבוצות בכירות לקבוצות מליגות נמוכות, שכבר בעבר הפתיעו ועשויות לעשות זאת שוב. המשחקים ייערכו בימים שלישי ורביעי בשבוע הבא.
המפגש המסקרן ביותר יהיה המפגש בו תארח בית"ר ירושלים את הפועל פ"ת. קשטן כזכור חגג נצחון בטדי רק לפני שבועיים וכעת תהיה לבחורים של אוחנה הזדמנות לגמול, במפגש השביעי העונה בין שתי הקבוצות.
גם מכבי ת"א, תחל את הדרך שלה במשחק קשה מאוד מול הפועל ב"ש. בשני המפגשים בין הקבוצות בליגה לא היתה הכרעה והם הסתיימו בתוצאה זהה של 1:1. מפגש מסקרן נוסף בין שתי קבוצות ליגת העל יהיה בין בני יהודה לנצרת עילית.
האלופה שבדרך, מכבי חיפה, תחל את הדרך לדאבל אצל אחי נצרת בחוץ, והפועל ת"א תארח את עירוני רמה"ש מהלאומית. האדומים, שהגיעו בשנה שעברה עד לחצי הגמר, יקוו להמשיך את המומנטום בליגה.
מחזיקת הגביע בני סכנין קיבלה על הנייר משחק קל, מול מכבי ב"ש מהליגה הארצית, כשהפיינליסטית גמר הגביע, הפועל חיפה, תתארח אף היא אצל קבוצה מליגה ארצית עירוני קרית אתא.
מפגש מרתק נוסף יהיה בין שתי הדולקות בצמרת הליגה הלאומית: הפועל כפ"ס שתארח את מכבי נתניה.
שאר המשחקים
מכבי פ"ת - הפועל ר"ג
מ.ס אשדוד - עירוני ראשל"צ
הפועל רעננה - הפועל ירושלים
הכח רמת גן - קרית שמונה
מכבי שעריים - צפרירים חולון
הפועל מרמורק - הפועל אשקלון
הפועל עכו - מכבי הרצליה
נחלת יהודה - הפועל ריינה
"זו הגרלה ששתי הקבוצות לא רצו לקבל"
אוחנה אמר היום למערכת אתר ספורט 5 בעקבות ההגרלה: "זו הגרלה ששתי הקבוצות לא רצו לקבל. מדובר בקבוצות טובות ובמפגש שיהיה קשה לשני הצדדים".
בשני המפגשים האחרונים שנערכו בין הקבוצות ידה של הפועל פ"ת בהדרכת קשטן היתה על העליונה - פעם אחת בגביע הטוטו (0:3) ופעם בליגה (0:1). שני הניצחונות של פ"ת אגב, היו בטדי.
אוחנה בכל אופן, לא מתרגש: "זה שטויות. המשחקים שהיו לא משקפים שום דבר לגבי המשחק הזה. כל משחק הוא בפני עצמו ואי אפשר לדעת מה יהיה במשחק הזה". איך שלא יהיה, שתי הקבוצות ייפגשו כבר ביום ראשון הקרוב בליגה, הפעם בפ"ת, למשחק בו תנסה בית"ר לנצח סוף סוף.
בתשובה לשאלה האם אבי נמני, שישב במשך 90 דקות על הספסל במשחק הניצחון של בית"ר במחזור האחרון באשדוד (2:3) ימשיך לייבש את הספסל או יחזור להרכב, אמר מאמן בית"ר: "חכו ליום ראשון ותראו".
