פרשת הסמים לא יורדת מהכותרות. היום מגלה "מעריב", שחשף את הסיפור אמש, שלא רק המאמן חשוד בסימוש בקוקאין, אלא גם גורם נוסף בקבוצה, המקורב למאמן.
גורם מודיעיני במשטרה אמר ל"מעריב": "באופן מדאיג, בידיעות שמגיעות אלינו, עולם הכדורגל נקשר יותר ויותר עם דמויות המזוהות באופן מובהק עם עולם הפשע". במשטרה בינתיים לא פותחים בחקירה גלויה מכיוון שקיימת אי ודאות לגבי ספק הסמים.
אמנון רז, יו"ר איגוד המאמנים בישראל, הגיב במכתב רשמי למערכת העיתון, ובו הוא מתייחס לפירסומים אלה. במכתבו, טוען רז כי הפירסומים בדבר הפרשה פגעו בתדמיתם של כל מאמני ליגת העל, מכיוון שהפרטים עדיין לא נחשפו. "הכתבות הנ"ל בסגנונן האנונימי הזיקו יותר מאשר הועילו, שכן נוכח הפרסום כפי שפורסם, נוצר מצב בלתי נסבל בו נמצאים כל המאמנים בחזקת חשודים", כותב רז במכתבו, ומוסיף: "אם עומדים הנכם מאחורי הכתוב, עליכם לפרסם את שם המאמן או למזער ולהכחיש את הדברים, כדי לנקות את ציבור המאמנים שאינו קשור כלל בנושא שכזה".
פרשת הסמים: גם מקורב למאמן משתמש
22.2.2005 / 11:48
