וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בחזרה לפשטות

אלון עידן

13.12.2004 / 8:45


כשגילי לנדאו פוטר, שמוליק חנין החליט להשתלט על הפועל ת"א באמצעות אותות ומופתים. את השחקנים שלנדאו לא אהב, הוא מיד החזיר להרכב. את אלו שלנדאו חיבב, הוא העדיף להוריד לספסל. חנין פעל כמי שמנסה לעשות דווקא, אולי ניסיון להראות מי בעל הבית החדש. מאחר שחנין לא היה דמות מספיק חזקה במועדון, האותות והמופתים הספיקו למסיבת עיתונאים אחת ולהתפטרות שאמורה היתה לזעזע את המערכת.

בניגוד לחנין, שייע פייגנבוים הבין מיד מה עליו לעשות בהפועל ת"א. לא אותות, לא מופתים ולא מסיבות עיתונאים. פייגנבוים הבין שהקבוצה סבלה בשבועות האחרונים מטלטלות ולכן חשוב לחזור ליסודות, לבסיס, לפשטות. לזיכרונות מתקופת קשטן. כך שמעון גרשון ואסי דומב חזרו לשחק יחד כבלמים. לפתע יוסי אבוקסיס גומר 90 דקות. איזבטו אוגבונה פותח כחלוץ. כפיר אדרי בשמאל, אבי קנפו מימין, אדוארדו מארקש מסתובב באזור ומנסה להפתיע.

אין במהלכים של פייגנבוים אלמנט גאוני. לא צריך שיהיו. כשיש בלגאן, צריך לסדר. הפועל אתמול נראתה יותר מסודרת. שחקנים ידעו מה הם עושים ולהיכן הם רצים. בליגה בעלת איכות נמוכה, סדר שווה הרבה. בקרבות התחתית, המאורגן הוא בדרך כלל זה ששורד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully