אחרי המחזור ה-14 בליגה הארצית אי אפשר לרשום יותר מדי הפתעות וכל קבוצות הצמרת - מכבי ב"ש, הפועל מרמורק ורמת עמידר ניצחו וממשיכות להיצמד לאשקלון המוליכה.
הפועל אשקלון שוב נזקקה לניסים של שרון עמר בכדי לצאת עם 3 נקודות מהמשחק הביתי נגד השקמה רמת/חן. עמר עשה 0:1 רגע לפני השריקה והשאיר את הפער שלה בפסגה על 7 נקודות.
מכבי ב"ש לא התקשתה להביס בבית את טירת הכרמל 0:3 ולהישאר במקום השני מרחק 4 נק' מאשקלון. וואג'די אבו יונס כבש צמד, ניר חזות הוסיף עוד אחד משלו. הפועל ר"ג נותרה שלישית עם ניצחון חוץ 1:0 על מכבי כפר קנא, כשאת השער היחיד במשחק כבש אדיב שרעבי.
גם מרמורק ממשיכה לצמצם פערים אחרי נצחון בשיניים 2:3 על בית"ר שמשון ת"א. המארחים כבר הוליכו 0:2 משערים של אורן רותם (12) ויניב עופרי (27), אבל מחצית שניה ענקית של מרמורק הביאה את המהפך בזכות צמד של ניסים בן דוד (50 ו-80) ועוד שער של שבי מירה (52).
רמת עמידר ניצחה בבית את קרית אתא 0:1 שממשיכה לדשדש בתחתית. דרור איטח כבש את השער היחיד בדקה ה-33.
בשני:
הפועל הרצליה - הפועל מג'דל כרום
ארצית: אשקלון, עם הבאזר
11.12.2004 / 16:43
