וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראשי הפועל רמת גן החליטו להעניק גיבוי מלא למסאי דגו

8.11.2026 / 11:48

למרות שלושה הפסדים רצופים, המאמן יישאר בתפקידו לאחר התייעצות בהנהלה. במועדון עובדים על שינויים בגזרת הזרים לקראת ינואר

תקציר: הפועל פתח תקווה - הפועל רמת גן 1:2/ספורט 1

ראשי הפועל רמת גן קיימו הבוקר (ראשון) התייעצות בעקבות ההפסד אתמול בקרב התחתית להפועל פתח תקוה, ולוואלה ספורט נודע שהוחלט לתת גיבוי מלא למאמן מסאי דגו, שיישאר בתפקידו ולא יוחלף.

במועדון צפויים לנצל את הפגרה כדי לערוך את השינויים הנדרשים בתוך הקבוצה, כאשר דגו ימשיך לקבל קרדיט ויהיה המאמן שיוביל את הקבוצה. למרות שלושת ההפסדים הרצופים, בתוכם שניים לשתי הפתח תקוואיות, ברמת גן מעריכים מאוד את דגו וכאמור מאמינים שהוא האיש הנכון להמשיך לעמוד על הקווים.

דגו צוותו יישארו בתפקידם/אודי ציטיאט

"יש לנו עכשיו פגרה ארוכה לעשות את התיקונים הנדרשים כדי להשתפר ונעשה כל מה שצריך", אמרו במועדון. לצד הפסדים כואבים לקבוצות הצמרת, זוקפים לזכותו של דגו גם את שני הניצחונות מול מכבי נתניה והפועל חיפה, שמוזכרות כמועמדות לפלייאוף העליון, וכן מדברים על כך שדגו מנסה בכל משחק ומול כל יריבה לשחק כדורגל התקפי, בניסיון לנצל את הכלים שיש לו בסגל.

ברמת גן יעשו חושבים לקראת ינואר, בעיקר בגזרת הזרים, לאחר שחלק מהזרים שהגיעו בקיץ מתקשים להשתלב ולא תורמים כמעט כלום לקבוצה, כאשר מוזכרים שמותיהם של פארד איברהים ומריוס נובייסי, שלא מהווים כרגע פקטור, וגם כריסטופר בוניפייס, שנכנס אמש כמחליף, עדיין לא תרם לקבוצה כפי שציפו ממנו כשהגיע.

  • מסאי דגו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully