וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוברדוביץ': "ההגנה ניצחה את המשחק". בראון: "רצינו יותר מהם"

4.11.2026 / 23:35

בהפועל ירושלים מרוצים אחרי אריס סלוניקי, אבל המאמן צינן: "כרגע המיקום בטבלה לא אומר כלום". בראון: "קיבלנו הרבה מהקהל"

תקציר: הפועל ירושלים גברה על אריס סלוניקי ביורוקאפ, 73:84/ספורט1

הפועל ירושלים רשמה הערב (רביעי) ניצחון אירופי גדול כשגברה על אריס סלוניקי 73:84 במשחק בית בבלגרד. שתי הקבוצות התייצבו להתמודדות עם מאזן 0:5 בבית א' ביורוקאפ, אבל אחריה רק הקבוצה מהבירה נותרה מושלמת. המשחק היה צמוד לכל אורכו, כששתי הקבוצות מציגות הגנה חזקה, ולא מעט בלבול וחוסר ריכוז בהתקפה. אף אחת מהקבוצות לא הצליחה לייצר יתרון דו ספרתי בשום שלב, אבל ריצת 0:14 של האדומים בתחילת המחצית השנייה עשתה את ההבדל עבור ירושלים.

המאמן סשה אוברדוביץ' סיכם: "ברגע הזה, המיקום בטבלה לא אומר כלום. ניצחנו במשחק, וזה לא היה קל. התקשינו, אבל הצגנו הגנה חזקה. עשינו עבודה הגנתית מצוינת במחצית השנייה ובזכות זה ניצחנו. ההגנה שלנו ניצחה את המשחק היום. זה ניצחון קבוצתי, לא של מילטון או לופטון, והוא מיוחד במיוחד בשביל האוהדים שהגיעו לכאן".

לורנזו בראון ושחקני הפועל ירושלים/אתר רשמי, הפועל ירושלים בכדורסל

שייק מילטון, שבלט עם 19 נקודות: "זה היה מאמץ קבוצתי. פעלנו לפי תוכנית המשחק, לא נשברנו כשהיה קשה והמשכנו לדבוק בתוכנית עד שהצלחנו לצאת עם הניצחון".

לורנזו בראון שקלע 11: "קיבלנו הרבה מהקהל. האוהדים נתנו לנו אנרגיה עם השירה שלהם, וזה דחף אותנו מאוד במהלך המשחק. ידענו שהם יעשו הכול כדי לנצח, אבל הרגשתי שאנחנו רוצים את הניצחון יותר מהם. זה תהליך. הגעתי קצת באיחור, ואני עדיין מרגיש שאני מנסה להשתלב בקבוצה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully