וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרלוס אלקראס זכה בטורניר וינה לראשונה בקריירה

הטניסאי הספרדי (3 בעולם) ניצח 1:6, 4:6 בגמר את האוסטרלי אלכס דה מינור (10) וחגג תואר רביעי השנה ומספר 28 בקריירה

תקציר ניצחונו של אלחנדרו דוידוביץ' פוקינה על רפאל חודאר, גמר טורניר שנגחאי/ספורט1

קרלוס אלקראס זכה היום (ראשון) בטורניר וינה לראשונה בקריירה, אחרי ניצחון 1:6, 4:6 על אלכס דה מינור בגמר. הספרדי (3 בעולם) ניצח בכל ששת המפגשים הקודמים בין השניים, כולל ברבע גמר אליפות אוסטרליה בדרך לזכייה שלו בתחילת השנה, וגם הפעם היה גדול בכמה מידות על האוסטרלי (10).

אלקראס שבר כבר בפתיחה, הציל נקודת שבירה במשחקון השני ורץ ל-0:4, כשאת המערכה הראשונה סגר תוך 36 דקות. הוא גם סיפק כמה נקודות יוצאות דופן שהלהיבו את הקהל. דה מינור, שבשנתיים הקודמות נעצר בחצי הגמר בווינה והפעם העפיל לגמר בזכות ניצחון מרשים על מספר 1 החדש סשה זברב, רצה לשפר את מצבו במאבק על הכניסה לטורניר גמר הסבב ונראה טוב יותר במערכה השנייה. אלקראס לא ניצל שלוש אפשרויות שבירה ודה מינור שמר בשיניים על ההגשות, עד שנשבר במשחקון העשירי, דווקא אחרי שהוביל 0:30, וראה את יריבו חוגג תואר עם נקודה נפלאה שחתמה את הגמר בתום שעה וחצי.

26 ניצחונות רצופים בטורנירי ATP 500. קרלוס אלקראס/רויטרס

המנצח לא שמט מערכה לאורך כל השבוע באוסטריה ואסף תואר רביעי ב-2026, למרות הפציעה שהשביתה אותו לתקופה ארוכה. לכך נלווה גם מענק זכייה נאה בסך 523 אלף יורו.

סך הכול הוא עומד על 28 תארים בקריירה, וכבר בגיל 23 עקף את דויד פרר ועלה למקום השלישי מבין טניסאי ספרד בכל הזמנים. לפניו רק מנואל אורנטס עם 34 וכמובן רפאל נדאל עם לא פחות מ-92 תארים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully