מילאן הודיעה הערב (שישי) כי כריסטיאן פוליסיק חתם על חוזה חדש, שישאיר אותו בסן סירו עד יוני 2031. שחקן הכנף האמריקאי הצטרף לרוסונרי מצ'לסי ביולי 2023, ומאז הפך לחלק משמעותי מהקבוצה. הוא כבש 44 שערים ורשם תרומה התקפית עקבית ב-141 הופעות במדי המועדון האיטלקי.
במילאן הדגישו את היכולת הטכנית של פוליסיק, המקצוענות, העקביות ומוסר העבודה שלו כסיבות המרכזיות להחלטה להאריך את חוזהו. השחקן בן ה-28 רשם העונה שני שערים ובישול בשמונה הופעות.
החוזה החדש הופך את פוליסיק למשתכר השני הכי בכיר במילאן, כשהוא ירוויח 6.5 מיליון יורו לעונה (עם בונוסים יוכל להגיע ל-10 מיליון) ולפניו ניצב רק חלוץ הרכש גונסאלו ראמוש עם שכר עונתי של 7 מיליון יורו. הוא חולק את המקום החמישי הכללי יחד עם ניקולו בארלה מאינטר, כאשר שלושת המרוויחים הגדולים בסרייה A הם קנאן יילדיז מיובנטוס עם 7.2, לאוטרו מרטינס מאינטר עם 9 ומעל כולם קווין דה בראונה עם שכר של 10.5 מיליון יורו בנאפולי.
More Puli magic to come ✨ https://t.co/ePFE7awcQq
— AC Milan (@acmilan) October 30, 2026
"אני גאה לחדש את החוזה במילאן, אני מאוהב בקבוצה ובמועדון", אמר פוליסיק לאחר החתימה. "התמיכה שקיבלתי לאורך כך הדרך, ידעתי שזה המקום בשבילי. מילאן נתנה לי הכול, זה כמו בית עבורי ואני רוצה להמשיך לבלות פה בשנים הבאות".
לקראת הדרבי במוצאי שבת אמר: "אנחנו יודעים שזה יהיה קרב. אני תמיד רוצה להבקיע, לא רק בדרבי, אבל מעל הכול אני רוצה לעזור לקבוצה ולנצח. אנחנו יודעים שאינטר חזקה מאוד בשנים האחרונות ומשחקת מצוין. אם נעשה את הדברים כמו שצריך, נוכל לנצח".
