מנצ'סטר יונייטד נמצאת בעיצומו של משבר עמוק, כשמעמדו של המאמן מייקל קאריק מתערער בעקבות רצף של 8 משחקים ללא ניצחון בכל המסגרות. השדים האדומים מדורגים במקום ה-16 בפרמיירליג עם 7 נקודות מ-8 משחקים, מרחק נקודה בלבד מהקו האדום, וגם בליגת האלופות הפסידו ב-2 מ-3 משחקיהם הראשונים. אלא שלפחות על פי יורי טילמאנס, שהצטרף בקיץ מאסטון וילה תמורת 35 מיליון ליש"ט, חדר ההלבשה עדיין עומד מאחורי המאמן.
"הגעתי לכאן בין היתר בגללו, משום שהוא רצה אותי כאן", אמר הקשר הבלגי בן ה-29 בריאיון ל-TNT Sports. "הוא רצה שאעזור לקבוצה, ולכן אני מאוד רוצה שהוא יישאר. כל הקבוצה לא רוצה שינוי פתאומי. אנחנו לא רוצים שינוי גדול שרק ישבש עוד יותר את המצב. אנחנו פשוט צריכים יציבות, צריכים להמשיך לעבוד קשה, ובשלב מסוים הדברים ישתנו".
טילמאנס, שהגיע לאולד טראפורד לאחר שיחות ישירות עם קאריק, הבהיר שהשחקנים ממשיכים להאמין במאמנם, למרות התקופה הקשה שכללה בשבוע שעבר 2 הפסדים רצופים בהפרש של 3 שערים.
"מאז שהגעתי, הוא תמיד עשה את העבודה שלו", הוסיף. "הוא ניסה להטמיע שיטת משחק שכולנו מרגישים איתה בנוח. הצטרפתי בקיץ משום שהוא שכנע אותי להגיע ולעזור לקבוצה. אני יכול להגיד עליו רק דברים חיוביים, וכל אחד בחדר ההלבשה יגיד אותו דבר. כולנו פשוט צריכים להישאר מאוחדים ולהוציא את הקבוצה מהמצב הזה".
המשבר המקצועי של יונייטד מלווה גם במתיחות מחוץ למגרש. לאחר ההפסד לאתלטיקו מדריד בליגת האלופות, הבלם ליסנדרו מרטינס מתח ביקורת פומבית על הנהלת המועדון ודרש השקעה גדולה יותר בסגל, תוך שהוא קורא לקבל "יותר מהמנהל הטכני שלנו, ג'ייסון וילקוקס". בהמשך התנצל הארגנטינאי על דבריו.
על רקע הביקורת הגוברת והלחץ סביב קאריק, יונייטד תתארח בשבת אצל צ'לסי, במשחק שעשוי להיות משמעותי במיוחד לעתידו של המאמן.
