וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עודד קטש: "אנחנו צריכים להראות לחימה ושפת גוף טובה"

28.10.2026 / 19:58

מאמן מכבי תל אביב רוצה לעצור את כדור השלג ולנצח לראשונה את פריז (חמישי, 21:05): "נהיה חייבים למצוא את האנרגיות שלנו, זה יהיה צל"ש או טר"ש"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 75/ראובן קסטרו

אחרי התבוסה המשפילה מול הכוכב האדום בלגרד, תנסה מחר (חמישי, 21:05) מכבי תל אביב להימנע מהפסד יורוליג שלישי ברציפות כשתארח בסרביה את פריז. הצהובים מגיעים למשחק מהמקום ה-18 בטבלה עם מאזן 6:2 - כמו של הצרפתים המדורגים 16. מכבי תל אביב מעולם לא ניצחה את הקבוצה מבירת צרפת, ומחזיקה מולה במאזן 4:0.

"לא רק שאנחנו ברצף של הפסדים, היה גם יום קשה של התאוששות מנטלית", הודה עודד קטש. "אכזבנו מאוד את עצמנו, זה היה לא נעים בדרך שזה נעשה, ומחר אנחנו הולכים לפגוש קבוצה מאוד מאוד אינטנסיבית. נהיה חייבים למצוא את האנרגיות שלנו, וזו הזדמנות עבורנו להראות תגובה. זה יום לא קל להתאושש ממנו, משחק מאוד מאכזב, זה יהיה או צל"ש או טר"ש. טוב שיש משחק תוך יומיים שאפשר להחזיר קצת מהכבוד בעיקר. בלי קשר אם הכדור נכנס או לא, אנחנו צריכים להראות לחימה ושפת גוף טובה".

קטש נשאל בנוגע לאחוזי הקליעה הגבוהים של היריבות בזריקות לשלוש נקודות, ואמר: "יש דברים שלא תלויים בך. גם אתמול היו כמה שלשות שלא היו תלויות בנו ואפשר לחיות איתן. העניין הוא שזה גרם לנו לצאת מאיזה מבנה או תוכנית שלנו, וניסינו לעשות דברים קצת אחרת בהגנה הקבוצתית, ואנחנו יכולים לשמור יותר טוב. מחר זה הולך להיות פראי, נצטרך להיות רגועים כי יהיו את הדקות שהם הולכים לקלוע שתיים-שלוש שלשות, ונצטרך להישאר מרוכזים ובעיקר חיוביים עם שפת גוף טובה. זה משהו שחסר לנו".

על חזרתו של ג'ון דיברתולומאו לארץ בעקבות הולדת בתו הבכורה: "כמובן מזל טוב, אוהבים את ג'ון, ברכות ושרק תהיה בריאות, שמחים עבורו. הם חיכו לזה, אז מזל טוב גדול וחיבוק מאיתנו".

עודד קטש מאמן מכבי תל אביב מול בשיקטאש/ג'ורג'ה קוסטיץ'

היריבה קטעה באמצע השבוע רצף של שני הפסדים, כשהפתיעה את דובאי בזכות 20 נקודות של צמד כוכביה, נדיר חיפי וג'ארד רודן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully