מנכ"ל באיירן מינכן יאן-כריסטיאן דרזן מאשר שהמועדון ישלח נציגים ללונדון לטקס כדכור הזהב שייערך מחר בערב (שני), בתקווה שחלוץ הקבוצה הארי קיין יזכה בתואר האישי היוקרתי ויוכרז כשחקן השנה בכדורגל העולמי.
"ברור שנהיה שמחים עד הגג אם הארי קיין יזכה בכדור הזהב", אמר המנכ"ל, "הארי שובר שיאים משנה לשנה, אבל 73 שערים שלו עבור באיירן ונבחרת אנגליה נושאים משמעות מיוחדת הפעם. אני אוהב לקרוא לו 'חלוץ 360 מעלות' כי הוא תמיד רואה את כל המגרש, עובד בלי הפסקה ומשפר את חבריו לקבוצה. הוא המשיך לפתח את המשחק שלו, ובכך שינה את סגנון המשחק של כל הקבוצה שלנו. הוא סופרסטאר עולמי בלי שום יומרות, וגם ג'נטלמן שמהווה דוגמה מצוינת הן על המגרש והן מחוצה לו.
"מייקל אוליסה גם בהחלט ראוי למקום ברשימה הקצרה הסופית, ואני משוכנע שגם הוא יזכה יום אחד בכדור הזהב. בסך הכל, כל המועמדויות הרבות שלנו הן הכרה נפלאה על עונה מדהימה. בפעם הראשונה זה עשר שנים, ארבעה שחקני באיירן נמצאים שוב ברשימת המועמדים. מעל לזה, וינסנט קומפני מוכר כאחד מהמאמנים הטובים בעולם, ובפעם הראשונה, גם קבוצות הנשים והגברים שלנו מועמדות למועדון השנה. באופן טבעי, ניסע ללונדון בכל הצניעות הראויה, בתקווה שנזכה גם להזדמנות לחגוג כמה פרסים".
