דור תורג'מן כבש הלילה (בין שבת לראשון) את שער הליגה העשירי שלו ב-MLS, כשניו אינגלנד רבולושן ניצחה את פילדלפיה יוניון 1:2 בחוץ במחזור ה-32. בזכות השער מכבי תל אביב הבטיחה לעצמה בונוס של חצי מיליון דולר - סעיף שהוכנס לחוזה המכירה של החלוץ לרבולושן. אם החלוץ יגיע ל-15 שערי ליגה, הצהובים יקבלו עוד חצי מיליון דולר.
תורג'מן דחק מקרוב בתוספת הזמן של המחצית הראשונה אחרי נגיחה של פייטון מילר וקרלס חיל הכפיל בפנדל בדקה ה-91, לפני שפילדלפיה צימקה 12 דקות בתוך תוספת הזמן. תורג'מן הוחלף בדקה ה-92 ועילי פיינגולד שפתח, נותר על כר הדשא עד הסיום.
ניו אינגלנד מדורגת במקום השני במזרח והבטיחה מקום בפלייאוף.
עידן טוקלומטי המשיך בכושר המסחרר שלו וכבש משחק רביעי ברציפות, אבל שארלוט הפסידה 3:2 לפורטלנד. החלוץ הישראלי איזן ל-2:2 בדקה ה-69 עם השער ה-14 שלו העונה ב-MLS, אבל פורטלנד כבשה שש דקות בתוך תוספת הזמן וניצחה. לטוקלומטי זה היה משחק רביעי ברציפות בו הוא מוצא את הרשת והוא השלים 90 דקות. ליאל עבדה פתח והוחלף בדקה ה-62. שארלוט במקום החמישי במזרח ותהיה בפלייאוף.
* רן בנימין שיחק 12 דקות בניצחון של דאלאס 0:3 על סן חוזה ארת'קווס. בנימין נכנס בדקה ה-78 במצב של 0:0, לפני שהקבוצה מטקסס כבשה שלושה שערים החל מהדקה ה-83. דאלאס במקום השני במערב.
* סייד אבו פרחי חזר מהרחקה והיה שותף לניצחון 0:1 של קולורדו ראפידס על ונקובר וייטקאפס. החלוץ הישראלי נכנס כמחליף בדקה ה-68 וקלורדו במקום השמיני שמוביל לפלייאוף.
* תאי בריבו השלים 90 דקות בהפסד הביתי של DC יונייטד 2:0 לסינסינטי. הקבוצה מהבירה מדורגת במקום ה-13 מתוך 16 במזרח, אבל עדיין יש לה סיכוי קטן להגיע לפלייאוף.
