וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וארלה יפתח, מילר "מאמין מאוד בסגל" למרות הפציעות

מכבי תל אביב תתארח אצל בית"ר ירושלים במטרה להשכיח את התוצאות מהעונה שעברה (שני, 20:30). ההרכב המשוער בצל הפציעות

קיר ההנצחה של בית"ר ירושלים, לזכר אוהדים שנרצחו ונפלו מאז 7 באוקטובר/דני מרון

מכבי תל אביב

מכבי תל אביב תגיע מחר לטדי במטרה לנצח, דבר שלא עשתה בירושלים מול בית"ר כבר שנתיים וחצי. יתרה מכך, בקרית שלום לא שוכחים את התבוסה הכואבת לפני כשנה בבלומפילד מול בית"ר, שהבקיעה לא פחות משישייה מול מכבי תל אביב.

המאמן קני מילר דירבן את השחקנים באימון הבוקר לקראת המשחק מחר, ודרש מכל שחקן להביא מעצמו 100 אחוז, לאור העובדה שטדי יהיה מלא והאווירה תהיה ביתית וחמה. מכבי תל אביב גם תגיע אחרי שאיבדה נקודות מול בני סכנין בשבת שעברה, והיא כבר לא מושלמת בליגת העל.

זאת ועוד, מכבי חיפה עלתה זמנית למקום הראשון, הפועל תל אביב לא מפסיקה לקחת נקודות, הפועל באר שבע יודעת לשלב בין שני המפעלים ובית"ר בעצמה עלתה על הגל הנכון ורוצה להשיג מחר את ניצחונה החמישי ברציפות.

במכבי תל אביב לא צריכים לשבור את הראש על הזר השמיני שלא יתלבש. בניגוד לקבוצות אחרות, שלושה זרים חסרים: שניים מתחילת העונה, יון ניקולאסקו וכריסטיאן בליץ', והפצוע הטרי טייריס אסנטה. "לנו אין בעיה למצוא את מי לא לרשום בסגל", אמרו היום במכבי תל אביב בחצי גיחוך.

מי שלא צוחק בעניין הזה הוא קני מילר, שלא מוכן לרגע לתלות את עתיד הקבוצה במי שחסר. "קני כל הזמן מדבר על מי שנמצא ולא על מי שחסר. הוא מאמין מאוד בסגל. רואים את זה בכל אימון", אמרו הבוקר שחקנים במכבי תל אביב.

הליו וארלה, שלא פתח במחזור הקודם מול בני סכנין, יחזור להרכב ויפתח בכנף השמאלית. שגיב יחזקאל יפתח בכנף הימנית במקום אושר דוידה, שלא התאמן לאורך כל השבוע שעבר, חזר אתמול לאימונים ונראה כי יוכל לסייע רק מהספסל. בהיעדרו של אסנטה, איתי בן חמו הופך לבלם המחליף המרכזי, כאשר בעת הצורך מילר ינסה להסיט שחקני הגנה וקישור אחורי לעמדת הבלם, אם אכן יזדקק לבלם נוסף.

הליו וארלה שחקן מכבי תל אביב/ברני ארדוב

טריוויה

* המאזן עד כה ב-144 מפגשים בין הקבוצות בליגה הבכירה: 43:60 למכבי תל אביב בניצחונות, ועוד 41 תוצאות תיקו.

* מכבי תל אביב ניצחה רק באחד משמונת העימותים האחרונים: ה-0:5 הביתי במשחק האליפות במחזור הסיום של 2024/25. בארבעת המפגשים בעונה שעברה היו שלושה ניצחונות של בית"ר ירושלים (שניים בחוץ) ותיקו מאופס בטדי.

* המפגש האחרון בין השתיים במחזור השביעי היה ב-2007/08. ברק יצחקי ודרק בואטנג העניקו אז לבית"ר 0:2 בטדי, בדרך לזכייה באליפות השישית והאחרונה.

* בית"ר ירושלים פתחה את העונה עם שני הפסדים, אבל מאז רשמה ארבעה ניצחונות רצופים. בעונה שעברה היה לה רצף של שישה ניצחונות.

* מכבי תל אביב איבדה אמנם את המאזן המושלם, אבל היא עדיין הבלתי מנוצחת היחידה בליגה ומושלמת במשחקי החוץ. ה-0:0 הביתי מול בני סכנין לפחות הניב לה שער נקי ראשון העונה.

* בית"ר הפסידה בחמישה מ-10 המשחקים שגל לוי שפט אותה (ליגה וגביע), כולל בתבוסה 4:1 למכבי נתניה במחזור הפתיחה של העונה. ארבעה מחמשת ההפסדים, אגב, היו בבית.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הלוואה לחינוך: איך להשקיע בעתיד הילדים בלי להיכנס לסחרור כלכלי?

בשיתוף הפניקס

הרכבי הקבוצות

שופט: גל לוי
אצטדיון: טדי

משחקי המחזור השמיני:

שבת, 18:45: עירוני קרית שמונה - בני סכנין
שבת, 18:45: הפועל ירושלים - הפועל תל אביב
שבת, 19:00: הפועל רמת גן - מכבי פתח תקוה
שבת, 19:00: עירוני טבריה - מכבי נתניה
שבת, 19:30: מכבי תל אביב - הפועל חיפה

ראשון, 20:15: הפועל פתח תקוה - בית"ר ירושלים

שני, 19:00: מכבי חיפה - הפועל באר שבע

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully