וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מפגש ההתקפות הקטלניות בגרמניה: הארי קיין יכבוש בהופעה ה-100?

באיירן מינכן תארח בשבת (19:30, ספורט6) את ר.ב. לייפציג והאקס מרטין דמיצ'ליס, כשהחלוץ האנגלי ירשום ציון דרך בבונדסליגה. דורטמונד תשוב לפסגה?

תקציר: אוגסבורג - באיירן מינכן 2:2/ספורט 1

המחזור השישי בבונדסליגה הגרמנית ייצא לדרך הערב (שישי) עם המפגש בין איינטרכט פרנקפורט לקלן. המשחק המרכזי בשבת יפגיש בין האלופה באיירן מינכן לר.ב. לייפציג, כשעוד לפני כן בורוסיה דורטמונד תוכל לחזור לפסגה לפחות זמנית כשתתארח אצל אוניון ברלין. המוליכה פרייבורג תשחק רק ביום ראשון.

אתגר מול האקסית. מרטין דמיצ'ליס/GettyImages, Sebastian El-Saqqa - firo sportphoto

באיירן מינכן - ר.ב. לייפציג (שבת, 19:30, ספורט6)

הארי קיין ירשום את הופעתו ה-100 בבונדסליגה (101 שערים עד כה, שבעה מהם לרשת לייפציג) וינסה להחזיר את באיירן מינכן למסלול הניצחונות, אחרי ה-2:2 הדרמטי בדרבי הבווארי מול אוגסבורג וה-3:3 בנורבגיה מול ויקינג בליגת האלופות. מי שתגיע לאליאנץ ארנה היא ההתקפה השנייה בטיבה בליגה אחרי באיירן, אלא שר.ב. לייפציג כבשה 14 מ-15 השערים שלה בבית ואילו בחוץ היא ברצף של שלושה הפסדים ועם הפרש שערים 5:1. מרטין דמיצ'ליס, שזכה עם באיירן בארבעה דאבלים כשחקן, ינסה להפוך למאמן השלישי בלבד שמנצח במשחק החוץ הראשון שלו בבונדסליגה באצטדיון הזה. המארחת ניצחה בכל שלושת המפגשים האחרונים, כשאחד מהם היה גם הפסד השיא של לייפציג בבונדסליגה - 6:0 באליאנץ ארנה באוגוסט אשתקד.

sheen-shitof

עוד בוואלה

איזו תוכנית לתואר שני במנהל עסקים מציעה הכי הרבה קורסי בחירה?

בשיתוף הקריה האקדמית אונו

אוהב לשחק מול אוניון. סרו גיראסי/GettyImages, Christof Koepsel

אוניון ברלין - בורוסיה דורטמונד (שבת, 16:30, ספורט3)

שבוע לא ממש מוצלח עבר על בורוסיה דורטמונד, שאיבדה את המאזן המושלם ואת פסגת הליגה עם 2:2 מול ורדר ברמן ואז הפסידה 1:0 בנורבגיה לבודה גלימט במסגרת ליגת האלופות. בתווך, המאמן ניקו קובאץ' האריך חוזה עד קיץ 2029 והוא יחזיר להרכב את סרו גיראסי (שמונה שערים בשמונה משחקים מול אוניון) ויתר הכוכבים שלא פתחו באמצע השבוע. אוניון ברלין, שרשמה את פתיחת העונה הגרועה ביותר שלה בבונדסליגה עם נקודה מ-12, השיגה תיקון עם 0:1 ביתי על אלברסבג במחזור החמישי ותרצה להפתיע יריבה לה הפסידה בכל שלושת העימותים האחרונים (הפרש שערים מצטבר של 12:0). אגב, כל 14 מפגשי הבונדסליגה בין השתיים הוכרעו. אין אף מפגש אחר בתולדות הבונדסליגה שנערך פעמים רבות כל כך מבלי להסתיים אפילו פעם אחת בתיקו.

משחקים נוספים (שבת, 16:30)

איינטרכט פרנקפורט - קלן (שישי, 21:30, ספורט1)
אלברסברג - אוגסבורג
המבורג - שטוטגרט
שאלקה - מיינץ
ורדר ברמן - פדרבורן

משחקי יום ראשון:

באייר לברקוזן - פרייבורג (16:30, ספורט6)
בורוסיה מנשנגלדבאך - הופנהיים (18:30, ספורט3)

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully