וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: דור תורג'מן כבש צמד, מכבי ת"א קרובה לבונוס שמן

עודכן לאחרונה: 15.10.2026 / 9:27

החלוץ שוב כיכב ב-2:3 של ניו אינגלנד שהבטיח את מקומה בפלייאוף ה-MLS, על פי ההסכם של הצהובים עם הקבוצה הם רחוקים שער אחד ממענק גדול

דור תורג'מן כובש במדי ניו אינגלנד/האתר הרשמי של ה-MLS

מכבי תל אביב קרובה לזכות בבונוס בגובה של 500 אלף דולר בעסקת המכירה של דור תורג'מן לניו אינגלנד רבולושן. החלוץ כבש הלילה (בין רביעי לחמישי) צמד שערים בניצחון 2:3 מול סינסינטי, וכרגע תורג'מן עומד על תשעה שערים העונה בליגה, כאשר הניו אינגלנד הבטיחו את מקומם בפלייאוף.

השער הראשון של תורג'מן

תורג'מן השלים צמד בסטייל

על פי הסכם המכירה בין מכבי תל אביב לקבוצה האמריקאית לפני שנה בו היא קיבלה שישה מיליון דולר תמורתו, יש סעיפי בונוס על הבקעת שערים של תורג'מן. אם הוא מגיע לעשרה שערים בעונה, מכבי תל אביב מקבלת 500 אלף דולר, ואם הוא מגיע ל-15 שערים בעונה היא מקבלת מיליון דולר. בסך הכל היא יכולה לצבור במשך תקופתו בארצות הברית בונוס בגובה של מיליון דולר על הבקעת שערים, מה שאומר שעוד שער שלו במדי הקבוצה יביא למכבי תל אביב בונוס של 500 אלף דולר, מאחר שאחרי הצמד שלו הלילה, יש לו תשעה שערים ואם הוא יבקיע העונה בסך הכל 15 שערים מכבי תל אביב תזכה בבונוס של מיליון דולר מעבר לסכום שהיא קיבלה תמורתו לפני שנה.

תורג'מן ופיינגולד חוגגים בסיום/GettyImages

בעונה שעברה לא היה לתורג'מן סיכוי מאחר שהוא הגיע לניו אינגלנד מספר משחקים בלבד לפני שהיא סיימה את העונה. היא גם לא הגיעה לפלייאוף בעונה שעברה כך שהעונה שלה הייתה קצרה והוא לא יכול היה לכבוש הרבה שערים. העונה ניו אינגלנד מציגה יכולת גבוהה כך שהיא תשחק בפלייאוף ולתורג'מן יש עוד מספיק זמן כדי לכבוש שערים שיעזרו לקבוצתו וגם יביאו סכומי כסף גבוהים למכבי תל אביב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully