וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטוסי נייר, כדורים וכיסאות נזרקו, המשחק בלה ליגה פוצץ

אוהדי ראיו וייקאנו הביעו מחאה נגד הנשיא מרטין פרסה בדקה ה-13, והמשחק מול אתלטיק בילבאו הופסק. לאחר מכן הוחלט לבטלו באופן סופי

שערי השבוע/ספורט1

החזרה של ראיו וייקאנו הביתה לווייקאס החזיקה מעמד רק 13 דקות, לפני שהקהל גרם היום (שבת) לפיצוץ המשחק מול אתלטיק בילבאו. האוהדים המקומיים הביעו מחאה נגד נשיא המועדון מרטין פרסה באמצעות השלכת מטוסי נייר, כדורי גומי וגם כיסאות אל כר הדשא, ושרו יחד "מרטין פרסה, בן זונה". השופט הפסיק תחילה את המשחק, ובהמשך כבר הוחלט לבטלו באופן סופי.

התוכנית המקורית של האוהדים הייתה להשליך מטוסי נייר בדקה ה-13, אבל הם זרקו כאמור גם כדורי פלסטיק לתוך רחבת העונשין, באופן שהפך את המשחק למסוכן. שחקני ראיו, איסי פלאסון ואוסקר ולנטין, שוחחו עם האוהדים ביציע והביעו בפניהם את דאגתם, השופט עצר את המשחק למשך 10 דקות עד שהאזור נוקה. עם החזרה למגרש הוא הזהיר שאם השלכת החפצים תימשך, המשחק לא יחודש פעם נוספת. וכך אכן קרה.

נעשה ניסיון שלישי לחדש את המשחק, אבל החפצים שוב הושלכו. שחקני שתי הקבוצות זכו למחיאות כפיים מהאוהדים כשירדו מהמגרש, אבל החזרה של ראיו לווייקאס הוכתמה. הקבוצה פתחה את העונה בבוטארקה של לגאנס, שם השיגה שני ניצחונות ותיקו בשלושה משחקי בית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully