וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פתח בהצהרה: 23 נקודות לאבדיה בניצחון פורטלנד

הישראלי פתח באגרסיביות את משחק קדם העונה הראשון (14 נקודות ברבע הראשון), וסיים כקלע הבולט של הבלייזרס בניצחון על גולדן סטייט. לילארד (15) ומוראנט (8 ו-5) פתחו לצדו בחמישייה

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 71/מערכת וואלה

דני אבדיה פתח את העונה בהצהרה, כשסיים הבוקר (חמישי) כקלע הבולט של פורטלנד במשחק הראשון של הבלייזרס בקדם העונה: הישראלי סיים עם 23 נקודות ב-21 דקות, בניצחון 118:123 של הבלייזרס על גולדן סטייט. אבדיה סיים עם 9 מ-13 מהשדה (3 מ-6 מהשלוש) לצד 2 אסיסטים, 2 ריבאונדים ו-2 איבודים.

אחרי שהיה הכוכב הבלתי מעורער של פורטלנד בעונה שעברה, וקיבל הקיץ שני כוכבים חדשים-ישנים לקו האחורי בדמותם של דמיאן לילארד וג'ה מוראנט, אבדיה המחיש כבר ברבע הראשון שהוא מתכוון גם העונה להיות דומיננטי, כשסיים את הרבע עם 14 נקודות והרבה אגרסיביות.

לא היסס לקחת פיקוד כבר מהפתיחה. אבדיה/רויטרס
מתחממים. אבדיה/GettyImages
כיף לראות אותו חוזר. דיים/GettyImages
משתלב. מוראנט/GettyImages

לילארד ומוראנט פתחו גם הם בחמישייה: לילארד קלע 15 נקודות ב-19 דקות (5 מ-11, 3 מ-8 מהשלוש) ומוראנט הוסיף 8 נקודות לצד 5 אסיסטים ו-4 איבודים. כמובן שמדובר במשחק קדם עונה בלבד, שבו המאמנים לא מייחסים חשיבות לתוצאות או המאזן, כשפורטלנד שילבה בסופו של דבר 17 שחקנים.

מנגד הווריירס שיחקו בלי סטפן קרי שקיבל מנוחה, ברנדון וויליאמס (17) ודיילן טרי (23) בלטו בגולדן סטייט.

משחק פתיחת העונה הסדירה של פורטלנד יהיה בבית מול פיניקס סאנס ב-21 באוקטובר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully