וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי רבע שני אומלל: הפועל חולון הובסה בידי שולה

עודכן לאחרונה: 6.10.2026 / 20:44

הסגולים פתחו ברגל שמאל את העונה שלהם בליגת האלופות של פיב"א, אחרי שקרסו עם 33:9 ברבע השני ונכנעו 99:79 אדאמה סאנוגו קלע 22 נקודות

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 71/מערכת וואלה

הפועל חולון פתחה הערב (שלישי) ברגל שמאל את עונתה העשירית ברציפות בליגת האלופות של פיב"א, עם תבוסה "ביתית" של 99:79 לשולה בסמוקוב שבבולגריה, אחרי מספר שנים בהונגריה.

הסגולים שהתייצבו ללא ברנדון ג'ונס ג'וניור וגרג לי הפצועים אך קיבלו בחזרה בצורה חלקית למדי את דרו ת'לוול (ששותף ל-2:30 דקות) דווקא פתחו היטב והוליכו בתום 19:23 הרבע הראשון, אלא שאז הגיע רבע שני מסויט של 33:9 שהטיס את הצרפתים קדימה, ומשם חולון כבר לא ידעה כיצד לחזור.

קריסה ברבע השני. סאנוגו/אתר רשמי, אתר פיב"א

אדאמה סאנוגו בלט עם 22 נקודות ו-13 ריבאונדים, לסטר מדפורד הוסיף 15 וגם נתנאל ארצי קלע בדו-ספרתי (10). חלש במיוחד היה ריבלדו סוארס עם 4 (1 מ-6 מהשדה).

  • הפועל חולון

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully