חוסר הוודאות בנבחרת ישראל לקראת המשחק מול אירלנד הערב (ראשון, 21:45) נמשך, וכעת גם סייד אבו פרחי נמצא בספק. החלוץ התלונן שהוא לא חש בטוב, ויעבור מבחן כשירות עם הגעת הנבחרת לבאצ'קה טופולה, כשלאחר מכן יוחלט אם יפתח בחוד או שדור תורג'מן יקבל את המקום ב-11.
אבו פרחי כבר פתח במשחק הראשון של ההתכנסות מול אוסטריה, כבש ובהמשך הורחק בעקבות חגיגת השער עם דגל הקרן. כעת הוא שוב מועמד לפתוח, אך הכול תלוי במצבו לקראת המשחק.
מדובר בעדכון שמייצר כאב ראש גדול במיוחד לרן בן שמעון, אחרי שרז שלמה כבר נותר מחוץ לסגל, וגם מנור סולומון ותאי בריבו התלוננו שהם לא חשים בטוב, לא התאמנו וצפויים לכל היותר לשבת על הספסל. אליהם מצטרף גם ענאן חלאילי הפצוע, שלא ישותף.
לאור זאת, ההרכב המסתמן הוא: אסף צור, ליאל עבדה, עילי פיינגולד, עידן נחמיאס, ניקיטה סטוינוב, רוי רביבו, אליאל פרץ, איתן אזולאי, דור פרץ, אוסקר גלוך, סייד אבו פרחי (דור תורג'מן).
