וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוף לפרשת ההתעמרות: אמבפה משך את התלונה נגד פ.ס.ז'

הכוכב הצרפתי החליט לסגת מהתלונה שהגיש בעקבות הוצאתו מהסגל. בכך נסגרה הפרשה, אחרי שכבר ניצח את המועדון במאבק על 61 מיליון יורו

תקציר ליגת האומות: צרפת - איטליה 1:1/ספורט1

אחרי יותר משנתיים, קיליאן אמבפה שם סוף לפרשת ההתעמרות מול פריז סן ז'רמן. חלוץ ריאל מדריד משך את התלונה שהגיש נגד קבוצתו לשעבר, והחקירה שנפתחה בעקבותיה נסגרה.

הפרשה החלה בקיץ 2023, אחרי שאמבפה הודיע שלא יאריך את חוזהו בפריז. במועדון הוציאו אותו מהסגל למשך כמה שבועות, על רקע הרצון למנוע מצב שבו יעזוב ללא תמורה בתום חוזהו. בהמשך הוא הוחזר לסגל ושב לשחק תחת לואיס אנריקה.

לאחר שעזב את פ.ס.ז' והצטרף לריאל מדריד, אמבפה פתח במאי 2025 בהליכים משפטיים בכמה חזיתות, שכללו גם תלונה על התעמרות במקום העבודה בעקבות התקופה שבה הורחק מהקבוצה הראשונה.

קיליאן אמבפה/GettyImages

כעת נודע כי אמבפה משך בשלב מאוחר יותר את התלונה, והחקירה נסגרה בחודש מאי בשל היעדר ראיות מספיקות ובשל העובדה שההליך כבר לא זכה לתמיכתו.

המאבק הכספי בין הצדדים, לעומת זאת, כבר הסתיים קודם לכן לטובתו של אמבפה. בית הדין לעבודה הורה לפ.ס.ז' לשלם לו 61 מיליון יורו, והמועדון החליט שלא לערער על ההחלטה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully