וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אבו פרחי חוזר, גנדלמן בפנים: השינויים בסגל הנבחרת

1.10.2026 / 13:36

רביבו וטוקלומטי סובלים מפציעות ולא יתלבשו מול קוסובו. שני הליגיונרים ייכנסו במקומם ועשויים לקבל דקות ראשונות בקמפיין

תקציר: ישראל - אירלנד 3:0/ספורט 1

לא רק שינויים בהרכב של ישראל הערב (חמישי, 21:45) מול קוסובו. שינויים יהיו גם בסגל הנבחרת. שני שחקנים שיוצאים הערב מהסגל הם רוי רביבו ועידן טוקלומטי.

השניים סובלים מפציעות קלות, וייתכן שיהיו בסגל ביום ראשון מול אירלנד. בכל מקרה, הערב הם לא בין 23 המתלבשים למשחק בדברצן.

רביבו, כזכור, פתח בשני המשחקים האחרונים מול אוסטריה ואירלנד, ואילו טוקלומטי נכנס כמחליף מול אירלנד והיו לו דקות טובות. מי שייכנסו לסגל במקום השניים הם עומרי גאנדלמן וסייד אבו פרחי.

חוזר לסגל. אבו פרחי/אודי ציטיאט

גאנדלמן לא שותף בשני המשחקים הראשונים, מאחר שהגיע מעט פצוע, ובמהלך הימים האחרונים הכשיר את עצמו יחד עם הצוות כדי שיוכל לקבל הערב דקות ראשונות.

גם אבו פרחי חוזר לסגל ומתלבש, אחרי שבמשחק האחרון מול אירלנד כלל לא נכלל בסגל בעקבות ההרחקה שלו בכרטיס אדום במשחק מול אוסטריה, שבו גם כבש.

  • נבחרת ישראל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully