וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

20 שנה אחרי: זידאן חוזר לסטאד דה פראנס כמאמן מול איטליה

מאמן נבחרת צרפת יערוך בכורה ביתית על הקווים מול האזורי ויקווה לשמור על מאזן מושלם (שישי, 21:45, ספורט2). בלגיה תארח את טורקיה, עיסאת מחוץ לסגל רומניה מול פולין

תקציר: בלגיה - צרפת 1:0/ספורט1

המחזור השלישי בליגת האומות ייצא לדרך הערב (חמישי) ויימשך בימים הקרובים, כשבמוקד משחקי יום שישי יעמדו מפגשי דרג א' בין צרפת לאיטליה ובין בלגיה לטורקיה.

דרג א', בית 1

צרפת - איטליה (21:45, ספורט2)

צרפת תארח את איטליה במשחק הראשון של זינדין זידאן כמאמן הנבחרת בסטאד דה פראנס, 20 שנה אחרי הופעתו האחרונה שם כשחקן. זידאן פתח את הקדנציה עם שני ניצחונות חוץ, 0:1 על טורקיה ו-0:1 על בלגיה, ובמשחק האחרון ביצע לא פחות מתשעה שינויים בהרכב לאחר שקיליאן אמבפה נפצע ונגרע מסגל הנבחרת במשחק הראשון של הקמפיין. כעת הוא צפוי להחזיר להרכב את מרבית כוכביו, בהם עוסמאן דמבלה, ריאן שרקי ומייקל אוליסה, שכבש את שער הניצחון בבלגיה. האזורי מגיעים אחרי שהתאוששו מההפסד 2:0 לבלגיה עם 1:4 גדול על טורקיה, במשחק שבו פיו וסבסטיאנו אספוזיטו הפכו לצמד האחים הראשון שפתח יחד בהרכב נבחרת איטליה מאז 1915. רוברטו מנצ'יני, שבחר לנהל את העומסים, השאיר תשעה שחקנים מחוץ לסגל ולא צירף אותם לנסיעה לפריז לקראת המשחק מול טורקיה ביום שני.

בלגיה - טורקיה (21:45, ספורט1)

בלגיה וטורקיה ייפגשו בליאז' כששתי הנבחרות זקוקות לניצחון כדי לשפר עמדות בבית. הבלגים פתחו את הקמפיין עם 0:2 על איטליה, אך נעצרו בהפסד הדרמטי 1:0 לצרפת, וכעת יחפשו לחזור למסלול ללא דייגו מוריירה המושעה. מנגד, טורקיה נמצאת בתחתית הבית ללא נקודות אחרי הפסדים לצרפת ולאיטליה, ותקווה להתאושש בעזרת ארדה גולר ובאריש יילמאז. וינצ'נזו מונטלה, שנמצא תחת לחץ אחרי שני ההפסדים, יחסר את אורקון קוקצ'ו הפצוע, אך יקבל בחזרה את השוער אוגורג'אן צ'אקיר.

גם צפוי לפתוח בבכורה הביתית של זידאן כמאמן צרפת/רויטרס

דרג ב'

בית 2

הונגריה - גיאורגיה (21:45)

אוקראינה - צפון אירלנד (21:45)

בית 4

פולין - רומניה (21:45)

אחרי שני הפסדים, תחילה 2:1 לשבדיה ולאחר מכן 4:2 ביתי מול בוסניה, נבחרת רומניה של גאורגה חאג'י תנסה להתאושש בפולין, שגם היא מחפשת ניצחון ראשון בקמפיין אחרי תיקו ביתי מול בוסניה והפסד 3:1 לשבדיה. ליסב עיסאת, הבלם הישראלי שבחר לייצג את רומניה, פתח כמגן שמאלי בהפסד לבוסניה, בישל והשלים 90 דקות, אך הפעם לא נכלל בסגל למשחק מול פולין.

בוסניה - שבדיה (21:45, ספורט3)

מחוץ מסגל. ליסב עיסאת/רויטרס

משחקים נוספים

דרג ג', בית 2

לטביה - מונטנגרו (19:00, ספורט3)
קפריסין - ארמניה (19:00, ספורט2)

דרג ג', בית 3

קזחסטן - מולדובה (17:00, ספורט1)
איי פארו - סלובקיה (21:45)

  • נבחרת צרפת

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully