הנבחרת הצעירה של ישראל בכדורגל רשמה אמש ניצחון יקר 2:3 על נבחרת סלובניה במסגרת מוקדמות היורו 2027. בסיום המשחק התייצבה הנבחרת במקום השני בבית, עם סיכוי טוב מאוד להעפיל למשחקי הפלייאוף.
בסרטון שעלה היום בחשבונות הרשתות החברתיות של ההתאחדות לכדורגל, נראה התדרוך האחרון של מאמן הנבחרת גיא לוזון, שידוע בנאומי המוטיבציה שלו בחדר ההלבשה. המאמן פנה לשחקניו הצעירים והלהיב אותם לקראת המשחק: "יש כמו לשחק במאני טיים?! יש כמו לשחק במאני טיים?!"
הנאום של גיא לוזון בחדר ההלבשה
מפנטזיה למציאות!??
— ISRAEL FA (@ISRAELFA) September 30, 2026
בראש של ניב וגיא, אנחנו לא מוותרים⚽ pic.twitter.com/yBFda7pcD4
"כשהיינו ילדים היינו משחקים בשכונה ומפנטזים על הגול הזה בדקה ה-90, מפנטזים שעושים את זה, מפנטזים על הרגע הזה. זה או אתם או הם, תאכלו להם את הראש".
הנבחרת הישראלית תשהה עוד 48 שעות נוספות בסלובניה, וביום שישי הקרוב תמריא לנורבגיה, לקראת המשחק שיסיים את הקמפיין ביום שלישי הבא מול מוליכת הבית, נורבגיה.
הנבחרת הישראלית תשהה עוד 48 שעות נוספות בסלובניה, וביום שישי הקרוב תמריא לנורבגיה, לקראת המשחק שיסיים את הקמפיין ביום שלישי הבא מול מוליכת הבית, נורבגיה.
