וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המתיחות נרגעה? רונאלדו וז'ורז'ה ז'סוס נפגשו לשיחה

בתקשורת הפורטוגלית דווח שהפגישה בין הקפטן למאמן "עברה היטב". נשיא ההתאחדות שינה את תוכניותיו והגיע לקופנהגן ב-2:32 בלילה

צפו בתקציר: נורבגיה - פורטוגל 2:1/ספורט1

כריסטיאנו רונאלדו וז'ורז'ה ז'סוס נפגשו אמש (שלישי) לשיחה במלון נבחרת פורטוגל על רקע המתיחות שנוצרה מאז המשחק מול נורבגיה.

לפי "A Bola", השיחה בין מאמן הנבחרת לקפטן "עברה היטב" והותירה תחושות חיוביות, שעשויות לסייע להפיג את האווירה הלא נוחה שנוצרה בימים האחרונים.

כריסטיאנו רונאלדו על הספסל במדי פורטוגל/GettyImages

כזכור, רונאלדו לא היה מרוצה לאחר שנותר על הספסל לאורך כל המשחק מול נורבגיה. בתחילה נאמר לו שלא ישחק, אך בהמשך ז'סוס עדכן אותו כי קיימת כוונה לשלב אותו במחצית השנייה לכ-30 דקות. רונאלדו התחמם, אך בסופו של דבר לא נכנס, ולאחר שריקת הסיום ירד מיד לחדר ההלבשה ולא הסתיר את תסכולו.

מאז המשחק רונאלדו לא התאמן עם הנבחרת, למעט עבודה בחדר הכושר, והמצב יצר אי נוחות בתוך המחנה והחזיר לדיון את סוגיית מעמדו של הקפטן. אמש נפגשו רונאלדו וז'סוס ושוחחו על הנושא, בזמן שנשיא ההתאחדות הפורטוגלית, פדרו פרואנסה, כבר היה בדרכו לסקנדינביה. פרואנסה תכנן במקור להגיע לאיים האזוריים כדי לצפות בנבחרת עד גיל 21 מול גיברלטר, אך שינה את תוכניותיו כדי לעקוב מקרוב אחר המתרחש בנבחרת הבוגרת לקראת המשחק מחר בדנמרק (חמישי, 21:45, ספורט3).

ב"El Chiringuito" דווח כי פרואנסה הגיע לקופנהגן בשעה 2:32 לפנות בוקר, על רקע סימני השאלה סביב היחסים בין רונאלדו לז'סוס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully