קוונטין גריימס הצליח להסתבך עוד לפני שהעונה של לוס אנג'לס לייקרס יצאה לדרך. מאמן הקבוצה ג'יי ג'יי רדיק חשף ביום המדיה סיפור ביזארי במיוחד על השחקן, שבמהלך ביקור בהמפטונס נכנס בטעות לבית של זרים.
רדיק סיפר כי הזמין את גריימס להתארח בבית האורחים שלו בסאג הארבור ושלח לו כתובת מדויקת, יחד עם הסבר מפורט היכן נמצא המפתח ומה מחכה לו בתוך הבית. "אני מאוד קפדן בפרטים, אז נתתי לו את הכתובת של בית האורחים שלי", סיפר רדיק. "זו כתובת מאוד ספציפית. אין כאן מקום לטעויות. אמרתי לו איפה המפתח, איפה חדרי השינה ושיש חדר כושר במרתף. הכול היה מאוד ברור".
אלא שכאשר רדיק חזר ממשחק גולף כדי לאסוף את גריימס, הוא גילה שבית האורחים ריק לחלוטין - למרות שהשחקן כבר הודיע לו שהגיע. "אני מחפש אותו בכל מקום", סיפר המאמן. "נכנסתי לאינסטגרם שלו וראיתי שהוא העלה תמונה של בריכה מבית אחר בשכונה שלי, עם משהו כמו ההאשטאג Hamptons Life".
JJ Redick said he invited Quentin Grimes over during the summer and he accidentally broke into the neighbors house and used their pool:
— LakersMuse (@LALMuse) September 28, 2026
JJ saw Quentin's IG story of the pool that day and asked him "Where the f are you" ? pic.twitter.com/8qMeROzcd2
בשלב הזה רדיק הבין שמשהו השתבש ושלח לגריימס הודעה: "איפה אתה לעזאזל, אחי?"
אז התבררה הטעות: גריימס והחבר שהגיע איתו נכנסו לבית של אחד השכנים של רדיק - ומשם לבית האורחים שבשטח שלו - ככל הנראה משום שהמקום לא היה נעול. למרבה המזל, לפי רדיק, השכנים לא היו בבית בזמן האירוע, והסיפור הסתיים בלי הסתבכות נוספת. המאמן סיפר אותו בחיוך, אבל הודה שאם בעלי הבית היו נוכחים, "זה כנראה היה הרבה פחות מצחיק".
גריימס חתם בקיץ האחרון על חוזה של 60 מיליון דולר לארבע שנים בשורות הלייקרס, אחרי שסיפק אשתקד 13.4 נקודות, 3.6 ריבאונדים ו-3.3 אסיסטים למשחק במדי פילדלפיה.
