וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל תל אביב תקיים טקס לציון שלוש שנים לאירועי 7 באוקטובר

29.9.2026 / 12:19

טקס מיוחד ייערך ב-5 באוקטובר בהיכל קבוצת שלמה, לזכר הנרצחים והנופלים מאז 7 באוקטובר ולהוקרת סיפורי הגבורה וההקרבה מאז הטבח

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 70/מערכת וואלה

הפועל תל אביב בכדורסל תקיים ביום שני, 5 באוקטובר, בהיכל קבוצת שלמה טקס מיוחד לציון שלוש שנים לטבח ה-7 באוקטובר.

מהמועדון נמסר: "הטקס ייערך לזכרם של הנרצחים והנופלים מאז אותו יום, ולכבוד גבורתם של אלו שאינם איתנו עוד. המועדון יבקש לעצור לרגע את שגרת הכדורסל ולהקדיש את הבמה הביתית שלו לזיכרון, להוקרה ולכבוד לאלה שאיבדו את חייהם.

"במהלך הערב יובאו סיפוריהם וזכרם של הנרצחים והנופלים, לצד סיפורי הגבורה וההקרבה של מי שפעלו למען אחרים בימים הקשים ההם והקריבו את חייהם. שלוש שנים לאחר אירועי 7 באוקטובר, הפועל מבקשת להמשיך ולשאת את זכרם של הנופלים והנרצחים, ולהקדיש להם רגע של כבוד וזיכרון כאן, במקום הזה, המהווה את ביתה של הקבוצה ושל אוהדיה".

סתיו שחם יושב ראש הפועל תל אביב/באדיבות המצולמים

סתיו שחם, יו"ר המועדון: "ה-7 באוקטובר הוא יום שנחרט בחיים של כולנו. עבורנו, כמועדון שהוא קודם כל קהילה, יש אחריות לזכור, לכבד ולהוקיר את מי שאיבדו את חייהם ואת מי שפעלו בגבורה באותם ימים. היה לנו חשוב לקיים את הטקס דווקא בבית שלנו, יחד עם האוהדים, השחקנים וכל משפחת הפועל, ולתת לזיכרון את המקום הראוי לו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully