ג'ורג'יאן דה ארסקאטה הוא השחקן הכי יצירתי בסגל של נבחרת אורוגוואי, אבל גם הכי חסר מזל. כוכבה של פלמנגו הברזילאית, שנכלל בסגל למונדיאל אך לא שיחק בגלל פציעה טורדנית, הצטיין היום (שני) עם שער ובישול בניצחון 1:4 על דרום קוריאה במשחק ידידות בסיאול, אלא שבדקה ה-77 הוא הוחלף לאחר שהחליק ונפל בצורה רעה על היד. לפי הדיווחים, הוא סובל משבר בפרק כף ידו השמאלית.
דייגו פורלאן, שהחל את הקדנציה כמאמן הסלסטה עם הפסד כואב ליפן אחרי צמד בתוספת הזמן, ראה הפעם את שחקניו מספקים הצגה בסיאול. דה ארסקאטה בישל באומנות לדרווין נונייס בדקה ה-13 והבקיע בעצמו בבעיטה אלגנטית מחוץ לרחבה בדקה ה-27. קים מין-ג'ה עזר עם שער עצמי בדקה ה-43 ונונייס נגח את השני שלו בדקה ה-62, כשמנגד לי קאנג-אין רק צימק בדקה ה-80, לאחר שדה ארסקאטה כבר נפצע והוחלף.
Cenas fortes: momento em que Arrascaeta machuca o punho no amistoso da Seleção Uruguaia contra a Coreia do Sul, nesta segunda-feira (28).
— Nathalia Coelho (@coelhonathalia_) September 28, 2026
Camisa 10 do Flamengo marcou gol e deu assistência no jogo, mas deixou o campo com dores. @colunadofla pic.twitter.com/yOFYb4OpGL
יפן נחלצה מפיגור בהירושימה וניצחה 1:2 את ונצואלה. איאסה אואדה שוב עלה מהספסל וכבש, רק שבניגוד לניצחון על אורוגוואי הפעם היה לו צמד. קווין קלסי הפתיע מיד בפתיחת המחצית השנייה, אך חלוץ הרכש של ליל השווה בדקה ה-49 והכריע עם פנדל בדקה השישית של תוספת הזמן.
