המחזור השני בליגת האומות יימשך מחר (שלישי) עם בית 3 של דרג א', כשספרד תקיים משחק ביתי ראשון כאלופת העולם מול קרואטיה ואילו אנגליה תצא לצ'כיה.
דרג א'
ספרד - קרואטיה (21:45, ספורט4)
אלופת העולם רוצה לשפר את שיא כל הזמנים ולקבוע רצף של 40 משחקים ללא הפסד. לואיס דה לה פואנטה סופר 29 ניצחונות ו-10 תוצאות תיקו מאז ההפסד האחרון (1:0 לקולומביה במרץ 2024 בלונדון) ולא הפסיד בבית מאז מונה למאמן הנבחרת הבוגרת. ההפסד הביתי האחרון היה עם לואיס אנריקה (2:1 לשוויץ בספטמבר 2022) וברמון סאנצ'ס פיחואן בסביליה לא הפסידה לה רוחה כבר שמונה שנים. את קרואטיה היא ניצחה בשלושת המפגשים האחרונים, כולל בפנדלים בגמר ליגת האומות 2022/23. לוקה מודריץ' עשוי לקבל מנוחה הפעם אצל סלאבן ביליץ', אחרי שכבש ב-1:2 בצ'כיה. מיקל אויארסבאל ואלכס באנה, שכבשו כמחליפים ב-2:3 באנגליה, צפויים לשוב להרכב המארחת.
צ'כיה - אנגליה (21:45, ספורט2)
שתי המפסידות של מחזור הפתיחה בבית 3 יחפשו נקודות ראשונות בפראג. סנטי דניה, המאמן הזר הראשון בתולדות צ'כיה, התחיל את הקדנציה עם הפסד לקרואטיה - הפסד ביתי ראשון מאז ספטמבר 2022 - אבל יכול היה לקחת כמה דברים חיוביים מהמשחק. הצ'כים לא הפסידו פעמיים ברציפות בבית לאורך העשור הנוכחי ויקוו להפתיע, כשהניצחון היחיד שלהם על אנגליה בחמשת המפגשים בין הנבחרות היה 1:2 בדיוק באותו אצטדיון, במוקדמות היורו באוקטובר 2019. תומאס טוכל יבצע רוטציה מסוימת בניסיון להתאושש מההפסד לספרד, אם כי ימשיך עם ג'וד בלינגהאם והארי קיין. אזרי קונסה וניקו אוריילי בספק, כשלואיס הול מניוקאסל עשוי לפתוח בעמדת המגן השמאלי.
דרג ב'
סקוטלנד - שוויץ (21:45)
סלובניה - צפון מקדוניה (21:45)
דרג ג'
פינלנד - בלארוס (19:00, ספורט2)
מולדובה - איי פארו (19:00, ספורט4)
בולגריה - אסטוניה (21:45)
לוקסמבורג - איסלנד (21:45)
סן מרינו - אלבניה (21:45)
סלובניה - קזחסטן (21:45)
