וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גם אחרי הניצחון המוחץ: שחקן מכבי תל אביב עדיין מתקשה להתאקלם

עודכן לאחרונה: 28.9.2026 / 7:26

הצהובים טיילו נגד קרית אתא, קיבלו יכולת מעודדת מטי ג'יי ליף, דניאל תייס וקולסון, ויקוו להמשיך את המומנטום ברביעי נגד בשיקטאש: "נבוא בגישה הנכונה". במועדון מבקשים סבלנות עם וואלאס

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 70/מערכת וואלה

מכבי תל אביב חזרה אמש (ראשון) למסלול הניצחונות כשהביסה בקלות 61:109 את עירוני קרית אתא ברבע גמר גביע ווינר. הצהובים יפגשו בראשון הקרוב את הפועל ירושלים בחצי הגמר שייערך בהיכל הטוטו בחולון, ויקוו לחזור לגמר אחרי שנת הפסקה.

מכבי פתחה את המשחק מהוססת, כפי שנראתה בהפסד לוילרבאן, אך אחרי רבע אחד התפוצצה. הצהובים קלעו 91 (!) נקודות מתחילת הרבע השני, ולא אפשרו ליריבה ששיחקה עם שלושה שחקנים זרים בלבד להיות קרובים אליהם.

"הרמנו את הרמה ככל שהמשחק התקדם". קלארק/דני מרון
זקוק לזמן. וואלאס/דני מרון

"התחלנו את המשחק לאט, אבל הרמנו את הרמה ככל שהמשחק התקדם. זה ניצחון טוב במשך 40 דקות, עם אנרגיה טובה, הקהל דחף אותנו במשחק הזה", סיכם ג'ימי קלארק שסיים את המשחק עם 11 נקודות ו-7 אסיסטים ב-19 דקות, "הכללים של הקבוצה זה שאנחנו משחקים את כל המשחק באותה מנטאליות. המאמנים דוחפים אותנו, זה מה שהיה כאן היום".

במכבי פרגנו ללא מעט שחקנים בסיום. טי ג'יי ליף היה נהדר וגרם לעודד קטש להודות שככל הנראה טעה שלא הלביש אותו נגד הצרפתים, בונזי קולסון ניער את המחלה שהשפיעה עליו בחמישי, וגם דניאל תייס נכנס מצוין לעניינים. עמית עבו שעלה כשחקן האחרון מהרוטציה הראה מה שיש לו לתרום גם כן עם 11 נקודות.

בצד השני, קיטון וואלאס אמנם סיים את המשחק עם 10 נקודות, אבל בהרבה פעולות הוא לא קיבל את ההחלטה הנכונה, וכפה מהלכים. "צריכים המון סבלנות איתו", חזרו ואמרו במכבי, "יש לו יכולות, הוא מתאקלם ויבין בסופו של דבר את מה שהוא צריך לעשות". וואלאס עשוי לראות תפקיד קצת יותר מצומצם בשבוע הכפול הקרוב של הצהובים.

"לדעתי כל משחק הוא חשוב. לבשיקטאש יש שחקנים ששיחקו כאן בעבר, זה לא אומר יותר מדי בשבילי, נתכונן באותה הדרך, נבוא עם גישה שאנחנו רוצים לנצח", אמר ג'ימי קלארק לקראת המשחק הראשון בשבוע הכפול של מכבי, ברביעי הקרוב, והתייחס למצבו אחרי הפציעה, "אני לא רוצה לחזור מהר מדי עם פציעות שריר, הקבוצה עושה עבודה טובה בלהחזיר אותי. אנחנו לוקחים את זה יום אחרי יום".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully