פתיח:
מכבי תל אביב סימנה וי קליל בדרך לחצי גמר גביע ווינר, אבל עודד קטש העדיף להסתכל מעבר להפרש הגדול מול קריית אתא. המאמן היה מרוצה מחלוקת הדקות ומהשיפור אחרי פתיחה מפוזרת, אך הדגיש כי הצהובים עדיין נמצאים בתהליך לקראת השבוע הכפול ביורוליג והתייחס גם לחזרתו של טי ג'יי ליף.
"משחק טוב. הצלחנו לחלק את הדקות כמו שרצינו", אמר קטש בסיום, "בהתייחס למשחק הראשון ביורוליג שהיה לנו בצרפת, גם כאן הרבע הראשון שלנו לא היה טוב, מאוד מפוזר, והזכיר את החצי הראשון שלנו שם.
"אחרי זה היו דקות יותר טובות, נגד הלחץ שלהם והאגרסיביות שלהם. שיחקנו פשוט וחכם. אני מצפה שבשלב הזה של העונה זה לא תמיד ייראה הכי יפה. אין קבוצה באירופה שהספיקה לעבוד על מאה אחוז מהכלים שיש לה. מהמעט שכן הספקנו, אנחנו צריכים רמת ביצוע גבוהה יותר."
מאמן האלופה המשיך: "ראינו את המחזור הראשון ביורוליג, הקבוצות לא בשיא שלהן. זה אינטנסיבי ואגרסיבי. צריכים ללמוד מהמשחק הראשון שלנו, אסור שזה יקרה בשבוע הזה."
קטש התייחס לרמת המוכנות בפתיחת העונה: "בשלב הזה אנחנו בסוג של הכנה ועושים את חלוקת הדקות. רוצים לראות רמת ביצוע. אני לא מחובבי ה-30 הפרש, זה לא עושה לי את זה. אבל אנחנו מתייחסים לאירוע הזה כתהליך למידה. אני יכול לקחת הרבה דברים טובים, אבל גם דברים שטעונים שיפור. זה עוד שיעור טוב עבורנו לקראת ההמשך."
לסיום החמיא לליף: "טי ג'יי שחקן מצוין, מביא לנו הרבה יכולת ושכל. אני שמח שהוא בריא, חיכינו לו המון. חדי עין רואים שהוא קצת חושש מהסיטואציה. מנטלית קשה להתאושש ממנה. בדיעבד, אולי הייתי עושה דברים אחרת במשחק הקודם. האינטנסיביות של היורוליג - זה טיפה מוקדם. הכי חשוב שהוא יישאר בריא, אנחנו צריכים אותו".
בצד המפסיד, אלדד בנטוב אמר: "בכדורסל לא היינו בגישה הנכונה, לא היינו מספיק טובים. הפסדנו את המשחק, אין מה להרחיב. תמיד הם גדולים, בכל פתיחת עונה אומרים שהפערים גדלים. הגענו לאיזו רמה מסוימת, אני מאוכזב מהגישה היום. אנחנו נפסיד למכבי ברוב המקרים."
"אנחנו כרגע עם ארבעה זרים, אין תשובות לאן מתווה הזרים הולך, ככה נתחיל את העונה. יש לי בעיה עם תבוסתניות, וזה מה שהיה. למדנו שיעור, אני שמח שלמדנו אותו, בוא נראה איך נגיב".
