וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מפונק? הסיבה שמוחמד סלאח ביקש לא לשחק בדרום סודאן

כוכב נבחרת מצרים לא יצא עם חבריו למשחק בג'ובה ביום שלישי: "הוא ביקש לא לשחק על הדשא הסינטתי בגלל שחשש להיפצע"

תקציר: ארגנטינה - מצרים 2:3/כאן11

מוחמד סלאח לא ייצא עם נבחרת מצרים למשחק החוץ מול דרום סודאן במסגרת המחזור השני של מוקדמות אליפות אפריקה, בשל העובדה שהמפגש ייערך על משטח דשא סינתטי באצטדיון ג'ובה.
ההתאחדות המצרית הודיעה כי ההחלטה התקבלה מראש, עוד לפני משחק הפתיחה של הקמפיין מול אנגולה, שהסתיים ב-0:0 בקהיר. "הצוות המקצועי של נבחרת מצרים, בראשות חוסאם חסן, החליט לתת למוחמד סלאח מנוחה במשחק מול דרום סודאן, שייערך ב-29 בספטמבר, בגלל משטח המשחק", נמסר.

איברהים חסן, מנהל נבחרת מצרים ואחיו התאום של המאמן חוסאם חסן, סיפק בהמשך הסבר מפורט יותר להחלטה ואמר לתקשורת המצרית: "עוד לפני המשחק מול אנגולה היה סיכום עם מוחמד סלאח שהוא לא ישחק מול דרום סודאן בגלל משטח הדשא הסינתטי. סלאח ביקש מהצוות המקצועי שלא לשחק במשחק הזה, וזה קרה גם במשחקים קודמים במוקדמות, כמו מול מאוריטניה וכף ורדה".

המשחק בין דרום סודאן למצרים ייערך ביום שלישי באצטדיון ג'ובה.

מוחמד סלאח, נבחרת מצרים/רויטרס

עוד הוסיפה ההתאחדות: "עוד לפני המשחק מול אנגולה סוכם בין הצוות המקצועי למוחמד סלאח כי הוא לא ישחק מול דרום סודאן, והצוות העדיף את הגישה הזו כדי להגן על השחקן".

סלאח, שעבר לאחרונה מליברפול לטרבזונספור הטורקית, פתח בהרכב מול אנגולה, אבל הוחלף במהלך המחצית השנייה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully