וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רופא השיניים דחה את הפגישה המכרעת על עתידו של סקאלוני

מאמן נבחרת ארגנטינה טען כי "יש רצון להיות כאן", אך הבהיר שטרם התקבלו החלטות. ומה הוא סיפר על משחק הפרידה של ליאו מסי?

תקציר, גמר מונדיאל 2026: ספרד - ארגנטינה 0:1 (הארכה)/כאן11

חודשים ספורים בלבד לפני סיום חוזהו בנבחרת ארגנטינה, עתידו של ליונל סקאלוני עדיין לוט בערפל. המאמן, שרק לאחרונה נשמע נרגש במיוחד כשדיבר על המשך דרכו אחרי ההפסד לספרד בגמר המונדיאל, הבהיר היום (חמישי) כי טרם התקיימה הפגישה המכרעת עם נשיא ההתאחדות קלאודיו טאפיה - אך במקביל אותת פעם נוספת שהוא מעוניין להישאר בתפקיד.

"אין עדיין חדשות. אפגש עם הנשיא בימים הקרובים", אמר סקאלוני בשיחה עם כלי התקשורת במתחם ההתאחדות באסייסה, שם נערכת הנבחרת לשלושה משחקי ידידות.

בהמשך הוסיף בחיוך כי השניים אמורים היו להיפגש כבר, אך הדבר לא קרה: "אתמול היינו אמורים להיפגש, אבל הייתי צריך ללכת לרופא השיניים ולא יכולנו. היום הוא בפרגוואי. נדבר, יש רצון מקסימלי לשבת, אבל כשיהיה משהו להודיע - נודיע. כרגע הכול נשאר כפי שהיה".

מסי וסקאלוני. "כל מה שאפשר לעשות עכשיו - עדיף"/רויטרס

סקאלוני הבהיר כי יש עדיין כמה נושאים שעליהם יצטרכו הצדדים לדבר. "יש רצון להיות כאן, אבל יש הרבה היבטים שאנחנו צריכים לדבר עליהם עם הנשיא. באופן טבעי, אחרי טורניר כל כך מרגש, תמיד חושבים מחדש. נחזור ונשב לדבר עם הנשיא".

עוד קודם לכן התייחס המאמן לספקולציות סביב עתידו: "תמיד אמרתי, ואמשיך לומר, שהמקום שבו אני נמצא עכשיו הוא חלום, וזה לא ישתנה. מכאן צריך לשבת ולדבר עם הנשיא. זה עדיין לא קרה. כל מה שמתפרסם אינו נכון. נודיע כשנצטרך לעשות זאת. כרגע הכול כפי שהיה קודם".

אחד הנושאים המרכזיים שעליהם נשאל המאמן היה גם הפרידה המתוכננת של ליאונל מסי מהקהל הארגנטינאי, במשחק נגד בנין במונומנטל. סקאלוני סיפר כי פעל בעצמו כדי שהאירוע יתקיים: "אני חושב ששחקן כזה ראוי לזה. אני באופן אישי תרמתי את החלק הקטן שלי. אני רוצה להיות בפרידה שלו, ומכיוון שאני לא יודע אם אהיה כאן בהמשך, דחפנו לכך שהוא יוכל להיות במשחק הזה".

סקאלוני הוסיף כי הוא אף שוחח עם מסי כדי לשכנע אותו לקיים את הפרידה כעת. "דיברתי איתו, עשיתי את החלק שלי כדי לנסות לשכנע אותו שזה הזמן, כי אי אפשר לדעת מה יקרה בהמשך. הוא הבין את זה, ההתאחדות גם עשתה את החלק שלה וגם הנשיא. זה משהו יפה, מגיע לו. כל מה שאפשר לעשות עכשיו - עדיף".

  • נבחרת ארגנטינה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully